Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@toMCioPP Ja bym wziął do pomocy żubra - nie dość że pogoni żywca, to jeszcze owieczki z allegro muszą się go słuchać......
Ani jednego ani drugiego syfu nie piję. Dostawałem zawleczki od wujka, ale streściłem mu w skrócie tę żenującą sytuację z allegro i dał się przekonać na zmianę marki na konkurencyjną, lecz nie będę tutaj nikogo reklamował.
Każdy ma swoje ulubione,🍺
Akurat ja nie piję wcale, ale to w zasadzie nie ma nic do rzeczy. Wolałem polecić wujkowi konkurencyjną markę i dość dobrą z tego co się orientuję, byleby dłużej nie finansować czegoś, co finalnie okazało się kitem, choć podobno miało być hitem.
Z tym kitem to inne powiedzonko jest.😂
No tak czy inaczej allegro dało lipę z tą loterią. Rok temu też kokosów nie było, ale kody można było normalnie wklejać w okno dialogowe przez przeglądarkę dla systemów Windows. Teraz postanowili wymusić na użytkownikach przeskok na opcje mobilne, a sami nie byli przygotowani na ten ruch. Zatem allegro do wymiany albo załoga od PR, albo developerzy software.
Ja również nie mam w swojej aplikacji ikony Monety w sekcji 'Odkrywaj korzyści'.
W jaki sposób mogę dodać ikonę?
I prawdopodobnie nie będziesz jej miał. Jak chcesz dodać monety to przez Allegro Lokalnie musisz wejść w ten formularz. Poszukaj, a znajdziesz.
Ja mam 15 monet do odbioru i też mam problem jak wszyscy. Jak długo można pracować nad naprawieniem błędu? Promocja jest już od jakiegoś czasu i nikt nie zauważył problemu...dziwne...co na to grupa Żywiec?
Ja już swoje monety odebrałem... są następne 😎
Kody nie wchodzą z Żywca
@nasism ten sposób nie działa
https://allegro.pl/lokalnie/zywiec-loteria#jak-moge-wykorzystac-karte-podarunkowa-
Wpisujesz tu:https://allegro.pl/kampania/monety/kod/zywiec-loteria jak nie wchodzą zapytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
Dokładnie, ,mi pojawia sie napis "Nieprawidłowy kod". Skąd ten problem?
Czy udało się rozwiązać problem dodawania monet? Zainstalowałem aplikację allegro lokalnie, ale wciąż nie widzę tam zakładki 'Okazje dla ciebie' i kafla 'Wygraj codziennie'. Czy ktoś może napisać gdzie to dokładnie jest albo podrzucić print screen?
@petrosfrom Dopytuję w kwestii rozwiązania zgłaszanego problemu. Proszę, skorzystaj na ten moment ze wskazówek Oli.
Dziękuję za szybką odpowiedź. Niestety wskazówki nie działają. W aplikacji Allegro lokalnie, po kliknięciu w sekcję "wygraj codziennie" pokazuje się jedynie informacja "Hmm, nie możemy znaleźć wygraj codziennie". Przejrzałem tę aplikację na różne sposoby i ja nie potrafię dodać monet, nie wiem czy to jest w ogólne możliwe.
@petrosfrom Upewnij się proszę, czy masz aktualną wersję systemu operacyjnego na telefonie oraz najnowszą wersję aplikacji Allegro Lokalnie. Jeśli tak, dodaj proszę zrzuty ekranu z kolejno wykonywanych kroków.
Wersje są aktualne (najnowszy IOS i Allegro lokalnie też). Dołączam 2 zrzuty ekranu. Teraz widzę, że sekcja "wygraj codziennie" przestała się pojawiać.