Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję za potwierdzenie, ze nie mam więcej zakupów na moje konto. Przesłałem na powyższy adres mailowy potwierdzenie przelewu z dnia 13.02.2021. Równolegle sprawa jest zgłoszona do banku. Dziękuję za pomoc!
@Client:44119414, dowiedziałam się, że nie było żadnego włamania na Twoje konto. Zakup został zrealizowany z innego, niepowiązanego konta. Może realizowałeś zakup z konta kogoś bliskiego? Numer oferty to: 10086787907. Chodzi o telefon marki Samsung.
Dziękuję za sprawdzenie. Nie realizowałem zakupu przez inne konto, nie zamawiałem tego produktu ani nikt z domowników takiego zakupu nie dokonywał.
@Client:44119414, mogę Cię prosić o skontaktowanie się z nami poprzez ten formularz? Jesteśmy w stanie udzielić Ci tam więcej szczegółowych informacji, które mogą przydać się przy wyjaśnieniu tej sprawy.
Ze swojej strony zapewniam, że na pewno udzielimy wszystkich informacji odpowiednim organom na ich prośbę.
Na całe szczęście sprawa się wyjaśniła. Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie!
Witam, w jaki sposób mógł bym samodzielnie ze swojego panelu przywrócic ukryte zakupy ? jesli jest to nie mozliwe prosze o ich przywrócenie moderatora
@ALEX979 samodzielnie nie da rady, ale zawsze możesz liczyć na nas 💪 Zakupy przywrócone 🙂
Witam, także poproszę o przywrócenie zakupu z 30 marca z mojego konta, dziękuję
od przywracania ukrytego i nie możliwego do odkrycia przez chowającego @kopernikos83 czeka na waszą niezbędną pomoc. W was tylko nadzieja. Użyjcie swoich midichlorianów i niech moc będzie z wami
@kopernikos83 Przywróciłam Twój zakup do zakładki.
Bardzo dziękuję i spokojnego czasu świątecznego życzę.
Witam, także poproszę o przywrócenie zakupu z 26 marca z mojego konta, dziękuję
@michal1614 gotowe, zakup został przywrócony 🙂
witam poprosze przywrocic moj ostatni zakup
@Client:45282762 gotowe, zakup przywrócony 🙂
to nie są moje zakupy
@krzysiu533 Czy możesz napisać coś więcej? Być może logujesz się na inne konto?
Proszę o przywrucenie ukrytego zakupu z dnia 28.04.2024 dziękuję
Dzień dobry, proszę o przywrócenie mojego ostaniego zakupu z 14.04.