Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, poproszę o odkrycie moich ukrytych zakupów, dziękuję 🙂
Nie oceniaj skoro nie wiesz co i jak i dlaczego - no chyba że mierzysz innych swoją miarą.
@agusia171 Przywróciłam już Twoje zakupy z dzisiaj.
Hej @_HolaOla bo ja przypadkowo kliknołem ukryj zakup i czy możesz mi cofnąć to prosze
@Client:77916360 przywróciłam Twoje wczorajsze zakupy 🙂
mogę także prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów?
Dzień dobry,
Dokonałam dziś zakupu i skorzystałam z opcji ukryj, niestety okazało się, że nie mogę samodzielnie przywrócić tych pozycji. Proszę o pomoc.😊
@stokrotka7777, gotowe, przywróciłam Twój zakup. 🙂
Super dziękuję.
Witam, mi również przez pomyłkę wcislela się opca ukrycia i proszę o pomoc aby móc kupić przedmioty które mam ukryte
@natalkaaa89 gotowe 👍 Zakupy są ponownie widoczne tutaj.
Przywróć mi proszę zakupy które ukryłam dziś od hadson24.
racoon777 użytkownik
@racoon777 przywróciłam wszystkie ukryte zakupy od tego sprzedającego. Zobaczysz je ponownie tutaj.
@racoon777 przywróciłam wszystkie ukryte zakupy od tego sprzedającego. Zobaczysz je ponownie tutaj.
Hej, ja przypadkowo kliknołem " ukryj zakup" i czy możecie mi cofnąć to proszę. Dzięki.
Prośba o przywrócenie zakupów z ostatniego miesiąca, dziękuję 🙂
@ewatch_wawa Bardzo proszę, zakupy z ostatniego miesiąca są już widoczne na Twoim koncie w zakładce Kupione. 🙂
Hej,
Prosiłbym o przywrócenie zakupów z ostatniego tygodnia ( jedne zakupy przypadkiem ukryte).
@beznogibenx przywróciłam Twój zakup do zakładki "Moje zakupy". 🙂