anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
MRogulska3110
#7 Wielbiciel#

Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?

W jaki sposób mogę to przywrócić do listy??? 

oznacz moderatorów
23 699 ODPOWIEDZI 23 699
Marika_Ratko
#7 Wielbiciel#

Można prosić o przywrócenie zakupu z dnia 28.03.2021 

oznacz moderatorów
Client:40371814
#7 Wielbiciel#

Witam czy mogłaby pani przywrócić moje anulowane zakupy z 16.08.21. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40371814 Oczywiście, zakup przywrócony. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Dziękuję pięknie a pwoie mi pani co jeżeli jednej z tych rzeczy nie chce kupić a jakby te 3 rzeczy razem są żeby je opłacić ?

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Chodzi o te czarne body, chciałabym kupić tylko spodnie i buty nie wiem jak kupić same te dwie rzeczy bez body 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40371814 Niestety nie ma możliwości, aby rozdzielić płatności z wygranych licytacji. Musisz opłacić całe zamówienie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Wcześniej te rzeczy mogłam zapłacić osobno, po prostu niepotrzebnie je dodałam razem, nie ma możliwości teraz żeby jakkolwiek to rozdzielić? Skoro wcześniej była możliwość oplacenia osobno..nie kupię rzeczy w którą się nie zmieszczę ;((

oznacz moderatorów
_Dominguez_
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Przez przypadek ukrylem zakup butów Befado z 02.12.2020 r. Czy może któryś z moderatorow mi ją przywrócić ? Dzięki z góry.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@_Dominguez_ Zakup przywrócony na Twoją listę zakupów. Dobrego wieczoru! 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:62358952
#7 Wielbiciel#

czy można przywrócić ukryty porządek 29.03.2021

oznacz moderatorów
Client:62358952
#7 Wielbiciel#

czy można przywrócić ukryty zakup 29.03.2021

oznacz moderatorów
RobertB-R1
#7 Wielbiciel#

Witam bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów. Chciałem anulować zakup robota Xiaomi EVE plus bo wybrałem go przez pomyłkę. Nie umiałem anulować kupna i wcisnąłem ukryj zakup. Jak mogę anulować ten zakup. Dodam że zakup zrobiłem 04.04 lub 05.04 niestety nie pamiętam dokladnie

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@RobertB-R1 przywróciłam zakup. Teraz możesz go anulować z poziomu zakładki Kupione, aby to zrobić kliknij przy tym zamówieniu "szczegóły", następnie w części "anulowanie zakupu", kliknij przycisk "anuluj zakup", wybierz powód anulowania i kliknij ponownie "anuluj zakup". Jeżeli nie znajdziesz opcji anulowania zakupu, skontaktuj się proszę ze Sprzedającym, jeszcze nie podał numeru przesyłki, więc powinnieneś mieć możliwość anulowania.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
RobertB-R1
#7 Wielbiciel#

Bardzo dziękuję za przywrócenie zakupu na moją listę. Niestety jedyną opcją jaką mam przy tym zakupie jest oceń Produkt i oceń sprzedawcę i jest tak od samego początku. Kiedyś już zdążyło mi się anulować zakup i pamiętam że była taka opcja a tu od samego początku nie ma. Napisałem do sprzedającego że rezygnuje z zakupu i napewno nie wysłał. Nie wiem jak to anulować

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@RobertB-R1 najważniejsze, że udało Ci się porozumieć ze Sprzedającym 🙂 Już działam w tej sprawie, gdy tylko otrzymam informacje dotyczące aulowania tego zamówienia, wrócę z nimi tutaj.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@RobertB-R1 wracam z informacjami 🙂 Ponieważ Sprzedający jest osobą prywatną (nie ma konta firmowego na Allegro) nie ma możliwości anulowania zamówienia ani odstąpienia od umowy. Najważniejsze, że został poinformowany o tym, że rezygnujesz z zakupu, w tym przypadku porozumienie między Wami jest wystarczające do uznania transakcji za niebyłą - nie trzeba więc nic więcej robić. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
RobertB-R1
#7 Wielbiciel#

Bardzo Pani dziękuję. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
progress1985
#7 Wielbiciel#

czy mogę prosić o przywrócenie aukcji z dnia 06.04.2021 ?

z góry dziękuję

oznacz moderatorów
crossver
#7 Wielbiciel#

Czy ja też mogę prosić o cofnięcie ukrycia sprzedaży?Chodzi o kieliszki Krosno.Proszę o pomoc.Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@crossver zakupy zostały przywrócone 🙂

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów