Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Bardzo dziękuję za przywrócenie i szybką reakcję
Witam wlasnie usunelam rzeczy ktore chcialam kupic i nie moge ich znalezc w jaki sposob moge znalezc te przepmioty?
Witam
Ukryłem zakup z 18.04 dresu. Proszę o przywrócenie.
@martita54 widzę, że zakup jest już przywrócony i powinieneś go widzieć w zakładce Kupione.
Proszę o przywrócenie zakupu z 20.04.2021
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupow z góry dziękuję
@Client:41528527, gotowe.
Chciałbym odzyskać moje zakupy, które częściowo ukryłem (od 15 lipca 2021). Jak to zrobić? Proszę o pomoc, bo któryś nie został wykonany.
Witam. Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie ukrytych zakupów z zeszłego tygodnia a dokładnie chodzi mi o zlewozmywak.
Witam. Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego zakupu tj. nr aukcji 8033425400? Dziękuję ogromnie
Ja także proszę o przywrócenie listy moich anulowanych zakupów.
Pozdrawiam
witam, proszę o przywrócenie zakupów z marca tego roku. Pozdrawiam.
@STAH1968 Twoje zakupy z marca zostały przywrócone
Wielkie dzięki
Dzień dobry. Ukryłem aukcję 10419194289 z 10 marca 21. Teraz dowiedziałem się że aby ją anulować trzeba to zrobić w zakładce kupione. Nie mogę anulować bo ukryłem ;((
@BrutulloF1 przywrócone 👍
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie moich zakupów z dnia 14.10.21. Ponieważ muszę jedną zwrócić.Pozdrawiam
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu do listy z dnia 13.10.2021?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chciałbym prosić o przywrócenie na listę zakupów wszystkich możliwych do przywrócenia transakcji. Dziękuję.