Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję 🙂
chciałem anulowac zakup bo paczka nie przychodzi tylko ze go ukryłem
@Gresplytki Anulować zakup możesz także wysyłając sprzedawcy mailem swoją rezygnację i podając nr konta do zwrotu wpłaty. Jego adres mailowy masz na poczcie w powiadomieniu o zakupie.
@Gresplytki Przywróciłam do Twojej zakładki Kupione dwa zamówienia z 30.03, czy to o te zakupy chodziło?
OK DZIEKI
Witam, proszę o przywrócenie ukrytych aukcji z wczoraj.
@mrgorgo Przywróciłam już Twoje zakupy z wczoraj.
Dzięki
Dzień dobry!
Wyzwanie jest takie, że zniknęły moje wszystkie zakupy i powiadomienia. Czy to chwilowe? Bez historii trudno kupić ponownie. Monet też nie ma...
@konto zamknięte Jesteś pewnien, że robiłeś zakupy z konta, z którego tutaj piszesz? W naszym systemie nie ma na nim żadnych zamówień.
Witam, czy mógłbym prosić również o przywrócenie ukrytej aukcji _HolaOla_.
Kupiłem dwa zegarki...
Z góry dzięki za pomoc 🙂
@azyl_m Gotowe 😉
Dzień dobry czy mogę prosić o przywrócenie zakupu
Numer zamówienia
nr 0551d8b1-9642-11eb-b292-09ed227de6c2
Dziękuję
Cofnięcie ukrytego zakupu z dnia 08.04.2021
@Client:47825782 zadanie wykonane. Pozdrawiam!
Dzień dobry,
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z okresu między 07/02/2021 a 20/03/2021. Najbardziej zależy mi na tych z 11/03/2021. Czy jest możliwe odzyskanie wiadomości i załączników powiązanych z zakupami?
Pozdrawiam
@3_14159265 dzień dobry! Zakupy są przywrócone i wszystkie będą w zakładce Kupione, jeśli przesyłałeś wiadomość do Sprzedającego będzie ona widoczna w szczegółach zakupu. Natomiast wiadomości od Sprzedających znajdziesz w Centrum wiadomości .
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu ogniw samsunga.
Dziękuję i pozdrawiam
@Fusyt1 @equar @Client:44910365 Przywróciłam Wasze zakupy do zakładki Kupione.