Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@u_li dużo zakupów u Ciebie jest ukrytych, czy mam przywrócić coś więcej, niż tylko moskitierę, o której pisałaś?
Witam, proszę o przywrócenie ostatniej zakupionej pozycji
@Krystian2555 widzę, że ta pozycja powinna być widoczna w Twojej zakładce. Jeżeli chcesz abym przywróciła inny zakup, poproszę o taką informację.
Przepraszam problem rozwiązany, zakup z innego konta 🙂
Przez pomyłkę wystawiłam opinie na towar którego jeszcze nie otrzymałem. Szukając możliwości usunięcia opinii ukryłem zakup również pomyłkowo. Jak mogę to wszystko odkręcić? Proszę o pomoc.
..
@Weronika1211 przywróciłam ten zakup, znajdziesz go w zakładce Kupione. Usunęłam też ocenę jaką wystawiłaś, więc możesz ją ponownie wystawić, gdy otrzymasz zamówienie 🙂
Czy mogę również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów w zakładce "kupione". Chodzi o 2 sztuki pilotów do bramy. Z góry dziękuję 🙂
@Kamilsciana przywróciłam ten zakup do zakładki Kupione.
Czy nie ma jakiejś innej opcji manualnej do przywracania ukrytych przez użytkownika zakupów tylko za każdym razem trzeba moderatora o to prosić ?
@JarekSa na tą chwilę nie ma żadnej innej opcji przywrócenia zakupu do zakładki Kupione, przekazaliśmy już Wasze sugestie, że taka opcja by się przydała do zespołu zajmującego się wyglądem tej zakładki.
Dzień dobry. W miarę możliwości prosiłbym o przywrócenie moich zakupów z dnia 26.11.2021. Z góry dziękuję 🙂
Witam czy ktoś może cofnąć mi ukryte zakupy z dnia 29.04
@ProjektDom1 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂
Witam proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 28 kwi, 09:32
Nr aukcji: (10625497298)
@Radek162162 Gotowe, zgodnie z Twoją prośbą, przywróciłam ten zakup do zakładki Kupione.
Witam! Proszę o przywrócenie Ukrytych zakupów, mogą być wszystkie. Z góry Bardzo Dziękuję.
@tulipan116 Możesz czekać na moderatora, albo proś na czacie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@tulipan116 Zakupy przywrócone do Twojej zakładki Kupione.
Bardzo dziękuję i życzę miłej majówki 😉😉😉
Dziękuję i życzę miłej majówki 😉