Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Ukryłem swoje zakupy. Można je przywrócić?
@rakowski1234 przywróciłam Twoje zakupy, znajdziesz je w zakładce Kupione.
Proszę o przywrócenie mi ukrytych zakupów, dzięki. ,:-)
@PL_Grzegorz Przywrócone 🙂
Znowu ukryłem akcje przez przypadek. Można je przywrócić???
@rakowski1234 Przywróciłam zakup z 10 maja.
Jak przywrócić historię zakupów?
Sam nie przywrócisz. Pisz na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Przywrócą Ci.
@pepe_2320 Tak, przywróciłam już wszystkie zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Hej, czy przywrócisz mój zakup kolczyki ? Dzisiaj niechcący ukryłam
@Matih29 @marwojcik1 Oczywiście, przywróciłam już Wasze zakupy do zakładki Kupione.
Witam , czy moglabys przywrócic zakup z 14 kwietnia Satisfyer dla Par z Aplikacją
usunełem przez przypadek zakup, od netcom5, i nie mogę, go opłacić proszę o pomoc
@nat_not @_HolaOla_ @la_nika @mr_oma halohalohalo
@krewus Na Twoim koncie nie ma nieopłaconych zakupów z tego dnia, ale przywróciłam do zakładki Kupione te przedmioty, które usunąłeś.
Witam. @nat_not @_HolaOla_ @la_nika @mr_oma
Czy mógłbym prosić o przywrócenie zakupu za kwotę 212.78zł?
Jest to chłodzenie wodne DEEPCOOL Captain 240 EX.
Niestety lombard je sprzedający, wysłał produkt różniący się od tego na zdjęciach.
Możliwe że przez to że w ogóle nie zabezpieczyli produktu do transportu, wszystko w środku latało. Na chłodzeniu widać zaschnięty wylany płyn, nawet na dowodzie zakupu doklejonym do pudełka jest duży zaciek.
Chciałbym skorzystać z prawa do zwrotu.
@TRACZ- Możesz także poprosić na czacie(dostępny jutro od 9.00): https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@TRACZ-, przykro mi, że nie jesteś zadowolony z otrzymanego produktu. Oczywiście przywróciłam Twój zakup. 🙂