Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@bodzio0626 nie widzę żadnych zakupów z 29.05.2021 (domyślam się, że chodziło o maj). Jedyne ukryte zakupy są z dni: 21.05, 12.04, 10.04 i 12.03. Jeżeli mam przywrócić któryś z tych zakupów, poproszę o informację 🙂
Niestety przypadkowo ukryłam zakup i teraz nie wiem jak go przywrócić
Poproś allegro przez formularz lub na czacie.
prosze o przywrócenie dwóch ukrytych zakupów na allegro.
@Client:42564559 widzę, że wszystkie Twoje zakupy są widoczne w zakładce Kupione, jeżeli chodzi o inne konto to poproszę o taką informację, chętnie pomogę 🙂
Dzień dobry,
kupiłem zegarek na aukcji "Zegarek Damski GINO ROSSI 10401B4-3C1 (10667196866)" od GV79PL 20.05 o 13:44. Jako, że zegarek jest prezentem, ukryłem aukcję, żeby nie wzbudzać niepożądanego zainteresowania;) Niestety jestem zmuszony dokonać zwrotu. Proszę o przywrócenie widoczności aukcji.
Dziękuję
Filip
Dziękuję 🙂
Jaki jest sens istnienia funkcji "ukryj zakup" jeśli nie można samodzielnie go przywrócić ?? może lepiej nazwać to usuń ??
lub doinformować w wyskakującym okienku o braku możliwości samodzielnego przywrócenia .
@Dorcia_Da @mdrogeria dziękuję za Wasze sugestie, przekazałam je zespołowi zajmującemu się wyglądem tej zakładki.
najlepiej było by tą opcję nazwać "archiwizuj" a potraktowane w ten sposób zakupy trafiały do zakładki "Zarchiwizowane" czy coś w tym stylu.
Witam. Chciałbym odkryc zakup fotoksiazki z dn. 30.05.2021.
Poproś allegro przez formularz lub na czacie.
@maniut961 gotowe 🙂 Swoje zakupy zobaczysz ponownie tutaj.
ukrylam zakup i nie moge zobaczyc wysylki - chodzi o perlator prysznicowy sprzed kilku dni
@konikikoniczynka przywróciłam ten zakup, jest ponownie widoczny tutaj.
Proszę o przywrócenie wszystkich pozycji "ukrytych" na liście moich zakupów
@kasiako8080 widzę, że wszystkie zakupy są widoczne w tej zakładce 🙂
Witam. Chciałbym przywrócić aukcje z zakładki Moje zakupy, którą ukryłem.