Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam chciałabym przywróć zakup który został ukryt, proszę o pomoc
@la_nika potrzebne wsparcie 🙂
@maciejjudo nie da się samemu, trzeba ładnie poprosić i podesłać czekoladę do Poznania 😄
Dzień dobry mogę prosić o przywrócenia moich ukrytych zakupów @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:54527877, nie widzę żadnych ukrytych zakupów na Twoim koncie.
@maciejjudo przywróciłam Twoje zakupy z lutego, pozostałe zakupy z tego roku były widoczne. Jeśli mam przywrócić jakieś dawniejsze to poproszę o informację które 🙂
Proszę o przywrócenie wszystkich moich zakupów po ukryciu ich. Z góry dziękuję za pomoc@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@kamila0902 Przywróciłam już ukryte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Przez przypadek ukryłam ostatni zakup, którego jeszcze nie otrzymałam. Niestety nie mogę przez monitorować, co dzieje się z moim zamówieniem. Jak mogę go przywrócić? @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dhalat Zakup z wczoraj przywrócony. Sprawdź proszę ponownie zakładkę Kupione, będzie już tam ponownie widoczny.
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów ?
@KomandosMaster Oczywiście, przywróciłam już ukryte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
Witam. Czy mogę prosić o przywrócenie ukytych zakupów? Bardzo proszę
@Client:79534239 Jasne, gotowe.
Witam. Bardzo mi zależy na przywróceniu usunietych zakupow z ok. 20 marca. Konkretnie byl to zegarek
@b-boy-piotrek Przywróciłam do Twojej zakładki Kupione, zegar zamówiony 16.02. Sprawdź proszę, czy to o ten przedmiot chodzi.
dziękuję
Bardzo proszę o przywrócenie zamówienia od DrogeriaEstre @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_