Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@msniezek O proszę, już mój poprzedni post usunięty - szkoda że w innych, zgłaszanych przypadkach tak żwawo nie działacie, tylko gdy coś uderza bezpośrednio w allegro (często zgodnie z prawdą), manipulujecie przebiegiem dyskusji poprzez usuwanie i cenzurowanie postów.
PS Czas reakcji zacny - zaledwie po 9. dniach odpisałeś mi na posta, w którym byłeś wywołany z nicka. To tylko świadczy o tym, jak często bywasz na forum (przy czym o wiele częściej bywasz wtedy, gdy zasadzisz mi długiego bana)😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Bardzo proszę o przywrócenie moich zakupów🙏 pozdrawiam @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@martar9455 gotowe 👍 Twoje zakupy są ponownie widoczne tutaj.
@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo bym prosił o pomoc z ukryciem zakupionego przedmiotu zakup 06.08.2021
Proszę o przywrócenie mojego zakupu
@madzia_zgc Masz na myśli konkretne zamówienie, czy wszystkie ukryte pozycje?
konkretny zakup
@madzia_zgc, możesz wskazać, o jaki zakup chodzi?
Witam. Usunęłam zakupiony przedmiot, który okazał się wadliwy. Potrzebuje to przywrócić by móc dokonać zwrotu. Chodzi o organki dla dziecka. Mogę prosić o ich przywrócenie?
Zakup z 28.07.2022
@Client:86876258 na koncie z którego piszesz w tym dniu nie ma żadnego zakupu, natomiast zakupy dokonane po 28.07.2022 są widoczne w zakładce.
Czy chodzi o zakupy z 27.07.2022 (są to trzy oferty)?
Cześć 😉 potrzebuje przywrócenia zakupu wędki i echosondy na moim koncie
@Client:43439071 Bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Potzrebował bym przywrócić wszystkie moje ukryte zakupy proszę o pomoc
@kudyba1267 bardzo proszę 🙂 Wszystkie ukryte zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Witam
Chciałabym przywrócić ukryte zakupy ze stycznia i lutego tego roku. Czy jest to możliwe?
@TymKor2 gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Dziękuję!
Data zakupu 18-07-2023
Witam pani Olu . Piszę do pani już 4 raz dzisiaj. I podaję non stop dzień zakupu I godzina . Podam tutaj jeszcze raz
18-05-2024