Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, potrzebuje zareklamować produkt niestety usunąłem widoczność zakupów. Jak mogę znaleźć sprzedawcę żeby zareklamować produkt?
Poproś o przywrócenie zakupu na czacie Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@Joasska72 O który zakup dokładnie chodzi? Chętnie pomogę, ale poproszę więcej szczegółów, którego zamówienia dotyczy Twoja prośba.
Hej a czy mój ukryty zakup kawa tez przywrócisz?
Poproszę o przywrócenie zakupu bluzy PS 🙂
Witam, proszę powrócić zakup z ukrytych. Błędnie nacisnąłem ukryć zakup i teraz go nigdzie nie ma.
@Client:46768489 Przywróciłam do Twojej zakładki Kupione zakup z wczoraj.
Proszę pomóc przywrócić mi zakup voucher na sesję zdjęciową
@Martysia2002, zrobione. 🙂
Dzień dobry
Nie wiem, czy pisze w odpowiednim miejscu. Dwukrotnie zakladalam post z prośbą o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 29 czerwca 2021 (łóżeczko domek). Bardzo proszę o odpowiedź.
@Client:35116609 Dzień dobry! Moja koleżanka przywróciła dla Ciebie ten zakup 14.08.2021 , ja dzisiaj przywróciłam jeszcze jeden zakup z tego dnia, więc wszystkie Twoje zakupy z 29.06.2021r są ponownie widoczne w tej zakładce.
Witam. Czy można przywrócić ostatni zakup z ukrytych niestety niechcący naciskam ukryj i teraz nie mogę tego zakupu znaleźć ..
@Client:43341069 Cześć 🙂 Oczywiście, ostatni zakup został przywrócony do Twojej zakładki Kupione
Witam,
przypadkowo usunąłem ostatni zakup z listy zakupów.
Jak mogę go przywrócić?
dzięki, zadziałało!
Napisz przez ten formularz https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Allegro przywróci zakup do listy.
| ||
|
Proszę o pomoc
@Karamba77 jak nie mogłeś zapłacić to ponów płatność, usunięcie nie kasuje zawartej umowy, Ty jej nie będziesz widział ale dalej będzie ważna i sprzedawca ma ją w systemie 😞