Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Niestety nie pamiętam dat. Jeśli to miżliwe to proszę od początku tego roku
@19krystka69 przywróciłam wszystkie zakupy z 2021 roku 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
witam, czy mogłabym prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów?
Z góry serdecznie dziękuję. 🙂
@KoteckyL95 Oczywiście, wszystkie zakupy zostały przywrócone, znajdziesz je na swoim koncie 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not@_HolaOla_
@Client:55722770 zakupy są widoczne na Twoim koncie 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień Dobry, czy mogłabym prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów?
@semilin Cześć! Wszystkie zakupy zostały przywrócone, znajdziesz je na swoim koncie 🙂
Witam, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dzisiaj, dzięki!
@marlowe85 gotowe 🙂
Niestety nie są nadal widoczne. Podsumowałam zakupy od jednego sprzedającego, było tam 23 pozycji, zsumowane już do zapłaty i zamiast kliknąć opłać, kliknełam ukryj przez pomyłkę, teraz nie widzę tego panelu do opłacenia całości tego podsumowania, ani pojedynczo zakupów również jeszcze nie widać. Allegro wylogowane i zalogowane. Proszę jeszcze raz o pomoc.
@semilin zakupy już powinny być widoczne 🙂
Są widoczne, bardzo dziękuję za pomoc. 🙂 Pozdrawiam
@semilin Również pozdrawiam ^^
Witam. Mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
@Jarek20004 gotowe! Zobaczysz je ponownie tutaj.
Witam. Prosiłabym o odkrycie ukrytych zakupów z dzisiejszego dnia.
@Client:55722770 Twoje zakupy są widoczne na koncie 🙂
Przypadkiem ukryłem zakup Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy chcę to cofnąć
Bateria HP