Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
ok to poprosze tak zrobic
@miniu1988, przywróciłam Twój zakup z 14.04. 🙂
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu prostownicy fale loki koki?? Dziękuje i pozdrawiam.
@wiktoria1982 gotowe 🙂 zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Poproszę o przywrócenie zakupów
@pawel123_21 widzę, że na Twoim koncie jedyne ukryte zakupy są z marca i stycznia, czy to są te, które mam przywrócić, czy ktoś już pomógł Ci w tej sprawie? 🙂
Witam. Ja tak ze proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Ppzdrawiam
Witam mam taki sam problem w zakładce moje zakupy na Allegro nie mam zamówionej rzeczy jak to odzyskać
-
Dzień dobry, mogłabym prosic o to aby moje ukryte zakupy powróciły na swoje wcześniejsze miejsce?
Dzień dobry @jhradziszewska! Proszę bardzo, zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dzień dobry. Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z maja 2023r. Dziękuję.
@kaja_1973 Cześć, wszystkie zakupy z maja zostały przywrócone. 🙂
Dziękuję bardzo😊
@Machesio Jest aż tak źle, że musisz ukrywać zakupy przed żoną?😁 Chyba prościej jest założyć drugie konto na allegro (na takie okazje) i ukryć je przed żoną😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Machesio Napisz prośbę o przywrócenie zakupów do zakładki przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc&subjectId=d728d057-e...
Ktoś tu wyżej wskazał inny, błędny formularz, dotyczący blokady konta.
Moje zakupy z miesiąca marca 2021
Witam, czy można przywrócić moje zakupy z dnia 4 stycznia 2022 słuchawki bezprzewodowe
Pozdrawiam i z góry dziękuję