Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Znowu ukryłem. Poproszę o ponowne przywrócenie
Witam serdecznie.Proszę o przywrocenie zakupu bransoletki zakupionej w grudniu.
@czeczen18 Gotowe, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Chciałbym przywrócić zakup z dnia 28 listopada ( maszynka do golenia)czy jest możliwość to zrobić?
@WerCiaaa7 Tak, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Kupione.
Dziękuje
Dobry wieczór, proszę o przywrócenie zakupów do mojej listy - ukryte przypadkowo.
@Agnes811118, gotowe.
Witam,
proszę o odblokowanie zakupu na kubek Elbrus z zeszłego tygodnia.
Z góry dziękuje
@kaaarmeeel @monia2122 Przywróciłam już zakupy, o które prosiłyście.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ mogę prosić o odblokowanie zakupu z dnia 16.11.2021- Smartwatch?
Bardzo dziękuję!
Witam,ukryłam zakup z dnia dzisiejszego i nie mogę go odnaleźć z oraz nie mogę namierzyć zakładki i
@Client:100826418 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione, więc sprawdź proszę ponownie tutaj.
Witam ukryłam zakup opłacony i niewiem jak go przywrócić . czy da się jakoś to zrobić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:100697889 przywrócony, zobaczysz go ponownie tutaj.
Jak przywrócić ukryte zakupy?
@kocyk652 Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Witam,
Ukryłem zakup przetwornicy a niestety się zepsuła i nie wiem gdzie i jak ją reklamować. Daty zakupu nie pamiętam ale było to około 1 do 3 miesięcy wstecz. Proszę o przywrócenie
Pozdrawiam
Keraj33
@KERAJ33, przywróciłam ten zakup. 🙂 Gdybyś próbował go odszukać, to pochodził z 22.11.2021 r. 🙂
Dzień dobry, proszę o przywrócenie zakupu ukrytego przez przypadek zestaw do sushi