Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Szkodi89 Cześć 🙂 Zakupy zostały przywrócone
Jak w pytaniu, chciałbym przywrócić ukryte zakupy, abym mógł zrezygnować z ich zakupu, zanim zostaną wysłane.
A tak, prosisz , czekasz i masz @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@tumibura Cześć 🙂 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z wczoraj i dzisiaj. Jeśli masz na myśli inne zamówienie, podaj proszę zakres dat.
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z aktualnego miesiąca grudnia, z góry dziękuję i pozdrawiam.
Czy ja też mogę prosić o przywrócenie? Jednak pójdzie zwrot i reklamacja power banku... 😖
tez prosze o przywroce zakupow
@20kacper01, @RadaZ_kun, @1gochna1 przywróciłam ukryte przez Was zakupy. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosze o przywróceniu zakupów z zakladce moje zakupy
@Client:51151467, zrobione.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam. Usunęłam zakupiony przedmiot, który okazał się wadliwy. Potrzebuje to przywrócić by móc dokonać zwrotu. Chodzi o organki dla dziecka. Mogę prosić o ich przywrócenie?
@M-mewa23, przykro mi, że Twój zakup jest wadliwy - przywróciłam go.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
@mrooowkaaa, gotowe. 🙂
Proszę moderatorów o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 26.12 zostało ono ukryte przez pomyłkę @_HolaOla_
@Client:83948309, gotowe. 🙂
@kapi1q Przywrócony 🙂
Czy mogłabym prosić o przywrócenie z listy ukrytych zakupów shaker do drinków.
@paolciak52, gotowe. 🙂