Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Cześć,
Przy pomocy opcji „ukryj” usunęłam swoje zakupy sprzed 2/3 dni. Myślałam, że mogę je przywrócić. Proszę o przywrócenie zakupów jeśli to możliwe. To zakupy odzieżowe opłacone około 3 dni temu.
@ciucHilda Cześć 🙂 Oczywiście, przywróciłam Twoje ukryte zakupy.
Zakup w okolicy 06-08-2021
Kupiłem TRANSMITER NADAJNIK ODBIORNIK ADAPTER WIFI BT 5.0 (10251548078), a sprzedający [edycja] otrzymał wpłatę. Towar otrzymałem.
Ukryłem zakup z listy zakupów. Proszę o przywrócenie celem reklamacji.
Paweł [edycja]
@ps_serwis Cześć. Odkryłam Twój zakup, znajdziesz go tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione 🙂
Dzień dobry, około 14 grudni usunęłam zakup w firmie [edycja] z mojej historii by mąż go nie znalazł, ponieważ zakupiony został tak prezent dla niego. Towar jednak chciałam zwrócić, a nie widze tego w historii. Czy jeta możliwość przywrócić mi to do historii?
Oczywiście że jest możliwość, należy poprosić moderatora, ot tak: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:29082829 Cześć. Gotowe, zakup znajdziesz w zakładce Kupione 🙂
Proszę o przywrócenie wdzystkich ukrytych zakupów.
@anetka15071991, gotowe.
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:100876619, gotowe.
Dobry wieczór, proszę o przywrócenie zakupu szkieł hart. do telefonów. Z góry dziękuję 🙂 pozdrawiam
@narcyz1213, gotowe. 🙂
Witam, mogę poprosić również o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 19 grudnia? Pozdrawiam
@Client:44772064 Przywrócony 🙂
Dzień dobry bardzo proszę o przywrócenie zakupów usuniętych z historii, chodzi o zakup :
Twój zakup
z dnia 15 grudnia 2021, 14:57
PODUSZKA ELEKTRYCZNA ROZGRZEWAJĄCA MATA TERMOFOR
(11504465526)
@Nevada181 W tej chwili zakup powinien być widoczny w Twojej zakładce.
Dziękuje 🙂
Tak jak w tytule, zwracam się do moderacji z prośbą o przywrócenie wpisu zakupu iPhone 7 z dnia 8 grudnia 2021, godzina 19:27
Pozdrawiam serdecznie.