Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Zakup z dnia 29.06.2020 roku na rzecz innej osoby (tzn. zamówienie z mojego konta allegro, moja płatność, adres dostawy i dane do faktury innej osoby) zniknął z listy zakupów. Jak go przywrócić?
@wielki1983 Przykro mi, ale na koncie z którego tutaj piszesz nie ma żadnego zakupu w tym dniu.
Witam, proszę o pomoc w przywróceniu zakupów z tego miesiąca z ukrytych. Błędnie nacisnełam ukryj zakup i teraz go nigdzie nie ma.
@Client:71929375 Gotowe, przywróciłam już do Twojej zakładki Moje zakupy, zamówienia z tego miesiąca.
Witam, ukryłem zamówienia i nie mogę teraz ich sprawdzić. Zamówienie było z 27 czerwca i potrzebuje z tamtad danych kontaktowych do zwrotu pieniędzy. Z góry dziękuję
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Prosze o przywrocenie moich ukrytych zakupów. Z dnia 8 luty
DIekuje
@tadek1988, gotowe. 🙂
Witam, czy mógłbym również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
Dziękuję 🙂
@fred0071 Jasne, przywróciłam już Twoje zamówienia do zakładki Moje zakupy.
Czy mogę prosić o przywrócenie aukcji bluzy Guess za 299 zł? Z góry dziękuję!
Dzień dobry, chciałam przywrócić ukryty zakup, kombinezon dresowy zakupiony mniej więcej 13-15 kwietnia. Z góry dziękuję
Klient w potrzebie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie.
@angie70 Gotowe zakup przywrócony do Twojej zakładki Moje zakupy.
Czy mogę prosić o przywrócenie aukcji ukrytych?
@kasia_093 przywróciłam Twoje zakupy, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam prosiłbym o odkrycie zakupu przetwornicy volt 2000n bo mam problem ze sprzętem a nie wiem gdzie kupiłem .
@Panamers Cześć. 🙂 Przywrócone
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
W jaki sposób mogę zobaczyć ukryta aukcje?
Kupiłem przedmiot i chciałbym zgłosić do niego uwage
@tomo2991, przywrócić zakup może jedynie pracownik Allegro. Mogę to zrobić - o który zakup chodzi? 🙂
a czy nie lepsza byłaby opcja aby gdzieś w ustawieniach było odkryj aukcje i po wpisaniu hasła tak się dzieje... mam tak z kontami w jednym banku.
Zrobiłem dzieciakom prezent a one mi mówią że zobaczą na allegro co kupiłem, a towar jeszcze nie dotarł... bez sensu to ukrywanie bez możliwości odkrycia.