Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:34084349 gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Dzien dobry chciałam zapytać czy jak ukryje zakup to dostanę informacje o jego wysyłce ?
Witam 🙂 Bardzo serdecznie proszę o przywrócenie 3 ostatnich licytacji od użytkowania STYLPLS 🙂
@Z_baner Cześć 🙂 Licytacje przywrócone, znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione. Miłych zakupów!
Czy mogę odzyskać zakupy które ukryłam? Zwłaszcza te pomiędzy 01.09.2021 a 31.12.2021
@Client:40058039, jeśli chcesz, mogę przywrócić wszystkie Twoje ukryte zakupy. 🙂
Bardzo proszę😀
@Client:40058039, gotowe. 🙂
Dzięki 😀
Można prosić o przywrócenie ukrytej aukcji ? Z 11 kwietnia
@romek647 Cześć 🙂 Wszystkie zakupy z 11 kwietnia zostały przywrócone na Twoim koncie
Tak poprosze
Witam,czy mogę prosić o odzyskanie zakupi z końca maja, byl to smartwatch. Pozdrawiam
@askaw29 Cześć, oczywiście 🙂 Zakup przywrócony. Pozdrawiam!
Dzieki😘
Zakupilem i ukrylem transakcje. Transakcja zostala oplacona. Lecz towar jeszcze nie przyszedl
@Rafalpozarycki przywróciłam Twój ostatni zakup do tej zakładki.
Proszę o przywrócenie w zakładce moje zakupy ostatnich 2 pozycji, które omyłkowo zostały ukryte
@oczko24-sklepik gotowe 🙂 Przywróciłam te zakupy, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Czy mogę przywrócić ukryte zakupy