Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Ukryłam zakup a teraz chciałabym go anulować, czy ktoś może mi pomóc? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@karpinska116 przywróciłam Twoje wczorajsze zakupy 🙂 Zobaczysz je ponownie tutaj.
Witam, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu KAMERA COFANIA BUS TIR AC70001B. Pozdrawiam @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Dom_Kultury Przywrócony 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów z lipca. Stagra_Dog
dziekuje Irena
@Stagra_Dog gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
@_HolaOla_ Mam ogromną prośbę. Ukryłam swój zakup na Allegro. Czy można go przywrócić? Chciałabym śledzić status przesyłki. Dziękuje z góry, Natalia.
@natalka_ania a napisz proszę czy mam przywrócić je wszystkie? Na razie przywróciłam ten ostatni, a jeszcze jest jeden zakup na raty i buty. Wolę się upewnić, żeby nie zepsuć nikomu niespodzianki, jeśli to prezent 😉
Chodzi tylko o perkusję 🙂 Dziękuję z góry!
@natalka_ania oki, dzięki za informacje 🙂 Gotowe 👍
Witam , niechcący nacisnelam przycisk ukryj zakupy na Allegro PayU i nie mogę ich zwrócić żeby wróciły mi na listę . Można jakoś temu zaradzić?
@Client:83110224 przywróciłam te zakupy do Twojej zakładki 🙂 Możesz z jej poziomu zgłosić zwrot zamówienia.
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu z dnia 14grudnia 2021. Zakup jest ukryty.
@88jordanek88 przywróciłam Twój ostatni zakup do zakładki. Jeśli chodzi o inny zakup to poproszę o informację, który (może być nazwa przedmiotu, data zakupu, login sprzedającego, cokolwiek, co pozwoli mi go odnaleźć na liście).
Bardzo proszę o "odkrycie" zakupu od Sygnetikus z dnia 05.07.2022. Jestem zmuszony nadać zwrot
@mefisto-mr będzie problem bo pierw trzeba wysłać czekoladki dla @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ to odkryją co ukryte 🙂
@mefisto-mr gotowe 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
Dziękuję 🙂