Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Poproszę o przywrócenie zakupu
@gaco6666 Cześć 🙂 Twój ostatni ukryty zakup został przywrócony
@monka28kl gotowe, wszystkie Twoje zakupy są ponownie widoczne 🙂
Bardzo dziękuję
Widziałam kiedyś, że ludzie przywracali sobie wszystkie dokonane zakupy. Wiem że trzeba napisać prośbę ale do kogo?? Chciałabym przywrócić wszystkie dokonane przeze mnie zakupy od samego początku posiadania konta.
Konto: piimaa
@piimaa przywróciłam wszystkie zakupy. Są ponwnie widoczne w Twojej zakładce, obowiązują jednak ograniczenia czasowe, więc jeśli zależy Ci na informacjach o dawnych zakupach to wygeneuj proszę historię zakupów w tej zakładce.
W części Kopie danych konta z Allegro wybierz pliki z Twoimi danymi. System poprosi Cię o ponowne zalogowanie do konta. Następnie, na stronie którą Ci wyświetlimy, wybierz Utwórz kopię danych. Zaznacz "dane dotyczące zakupów".
Wybierz format danych html – jeśli chcesz w przejrzysty sposób zapoznać się z danymi lub csv – jeśli chcesz analizować dane lub przekazać je innemu administratorowi. Na koniec kliknij utwórz kopię. O tym, że raport jest gotowy damy Ci znać w wiadomości e-mail, będziesz miała 7 dni na pobranie raportu.
Wszystko ok, wszystko wróciło od samego początku (2 lata). Teraz, mężusiowi udowodnię wsio tak, że stomatologa będzie miał z głowy :). Dzięki.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@madzia18018 Bardzo proszę, przywróciłam już do Twojej zakładki ukryte zamówienia.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w zakładce moje zakupy
@Client:47189868 Bardzo proszę, zakupy przywrócone.
Proszę o odblokowanie ukrytego zakupu we wrześniu 2022r
Bardzo dziękuję la_nika 💖