Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Poproś o to Allegro na czacie; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Dobry wieczór. Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych aukcji.
Dziękuje z góry
Witam czy możecie przywrócić także moje zakupy?
@Client:102426050 gotowe, zobaczysz swoje zakupy ponownie w tej zakładce.
Witam, mam podobny problem może Pani przywrócić mój ostatni zakup?
@Kamil9887 Cześć. Przywróciłam Twój ostatni zakup. Znajdziesz go w zakładce Kupione 🙂
Witam
Usunąłem ostatni zakup, nie wiedziałem że nie będę miał możliwości zwrotu towaru. Bardzo proszę o przywrócenie na listę kupionych. Z góry dziękuję i pozdrawiam. 🙂
@Client:43896530 W czym mogę pomóc? Jeśli chcesz przywrócić jakieś zakupy, to daj znać, o które dokładnie chodzi.
Witam czy możecie mi przywrócić moje zakupy
@Client:100882370 Cześć 🙂 Wszystkie zakupy na tym koncie zostały przywrócone
Maja Rogowicz 1 LEGO OKI 4
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mogę prosić o przywrócenie ukrytego zamówienia Bluza z haftem?
Ja tez prosze o przywrocenie z grudnia
@Client:46829115 gotowe, zakupy z grudnia są ponownie widoczne w zakładce.
Dobry wieczór. Bardzo proszę o przywrócenie mojej ukrytej aukcji. Dziękuje z góry 🙂
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Poprosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów z lutego.
@pietrovicz Cześć. 🙂 Wszystkie zakupy z lutego zostały przywrócone
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu butów pumy kończy się termin zwrotu a są, o rozmiar za małe. Proszę o pomoc.
@gorzkix89 Jeśli chodzi o zakup w ofercie nr 12631265767, powinien być w tej chwili widoczny w Twojej zakładce.