Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@J_u_l_i_a proszę bardzo 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Dzień dobry
Chciałabym poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu, ponieważ muszę go niestety zwrócić...
@ankhana przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup 🙂
Złożyłam zamówienie na 2 karty podarunkowe i opłaciłam je kuponem ,teraz nie mam kart i kuponu zaznaczyłam ukryj zakup ponieważ był cały czas błąd płatności i nie logowało mnie do banku
@Client:105414805 już wyjaśniam 🙂 Kart podarunkowych nie da się opłacić kuponem, dlatego transakcja się nie udała. Obecnie oba zamówienia są widoczne w Twojej zakładce, a kupon podarunkowy jest gotowy do ponownego wykorzystania. Zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry, w części "Twoje zniżki".
Witam. Chciałbym przewrócić mój ostatni zakup . Dziękuje
@Client:109804515 na koncie, z którego piszesz nie ma żadnych zakupów, bo założyłeś je dzisiaj 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów sprzed 6mcy.
@MariuszW1985 Transakcje powinny być ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Witam, Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów od początku konta. Dziękuje 😉
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu. Dziękuję
Witam, prosze o przywrócenie ukrytych zakupów
@Anerom7717 @slayer_sirius @JacuQM Przywróciłam zakupy do Waszych zakładek.
Proszę o przywrucenie ukrytego zakupu aukcja dotyczy ogrzewania pogłogowego wiper miała miejsce około 3-4 miesiace temu. Niestety musze zareklamować towar
Dzień dobry witam prosił bym o przywrócenie ukrytego zakupu przez pomyłkę ukryłem dzień ukrycia 26.01.2023 r dzień kupienia przedmiotu 22.01.2023r
@Client:101021963 Przywrócony 🙂
Dzień dobry proszę usunąć ukrytych zakupów mój jeden zakup co robiłem kilka dni temu . Dziękuje , pozdrawiam.
@Client:109804515 Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnych zakupów.
Ukryłem swoje zakupy. co zrobić by były znów widoczne?