Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:105414805 napisz proszę o który zakup chodzi? 🙂 Może być nazwa przedmiotu, data zakupy, cokolwiek co pozwoli go odnaleźć.
13860301843
13860267774
@Client:41622797 Są przywrócone 🙂
Witam,
bardzo proszę Moderatora o przywrócenie ukrytych zakupów od grudnia 2022.
@asiiikasiii Twój zakup z grudnia 2022 nie jest ukryty. Jest widoczny w tej zakładce bo kupiłaś ten przedmiot na Allegro Lokalnie 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów które chce anulować.
@Client:90024823 przywróciłam Twój ostatni zakup do zakładki 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu „ OGRZEWANA BLUZA PODGRZEWANA GLOVII BLACK S”
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@J_u_l_i_a proszę bardzo 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Dzień dobry
Chciałabym poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu, ponieważ muszę go niestety zwrócić...
@ankhana przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup 🙂
Złożyłam zamówienie na 2 karty podarunkowe i opłaciłam je kuponem ,teraz nie mam kart i kuponu zaznaczyłam ukryj zakup ponieważ był cały czas błąd płatności i nie logowało mnie do banku
@Client:105414805 już wyjaśniam 🙂 Kart podarunkowych nie da się opłacić kuponem, dlatego transakcja się nie udała. Obecnie oba zamówienia są widoczne w Twojej zakładce, a kupon podarunkowy jest gotowy do ponownego wykorzystania. Zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, po wybraniu płatności z góry, w części "Twoje zniżki".
Witam. Chciałbym przewrócić mój ostatni zakup . Dziękuje
@Client:109804515 na koncie, z którego piszesz nie ma żadnych zakupów, bo założyłeś je dzisiaj 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów sprzed 6mcy.
@MariuszW1985 Transakcje powinny być ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Witam, Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów od początku konta. Dziękuje 😉
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu. Dziękuję
Witam, prosze o przywrócenie ukrytych zakupów