Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
@maciejczw Cześć. 🙂 Przywróciłam wszystkie Twoje styczniowe zamówienia
Witam serdecznie,
bardzo proszę o przywrócenie moich styczniowych zakupów, dziękuję!
@Misiux_24 gotowe 🙂 Wszystkie styczniowe zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
gdzie mogę znaleźć ukryte zakupy?
Podpinam się pod pytanie. Jeśli nie można znaleźć tych ukrytych zakupów to jak np dokonać ich zwrotu ?
Do ukrytych transakcji możecie przejść tylko z powiadomienia o zakupie. Nie zobaczycie ich w zakładce.
@Client:91472302 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
@dar_gra98 Na Twoim koncie nie ma zakupów, które mogłabym przywrócić.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę moderatora o przywrócenia aukcji w "Moje zakupy" z 22 stycznia 2023
DYSK TWARDY 4TB 3,5 HGST 7K6000 128MB 7200RPM SATA (11897099858) |
@Shaty Jest przywrócona 🙂
@paweleksierakow gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam, czy mogę prosić o odkrycie zakrytego zakupu?
@Client:45118362 Transakcja powinna być już ponownie dostępna w Twojej zakładce.
Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Dziękuje
@pisor1 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytej aukcji zasłon firan i pościeli
@Client:86240201 na koncie, z którego piszesz nie ma żadnego zakupu, a samo konto zostało założone dzisiaj, więc zaloguj się proszę na swoje konto i sprawdź proszę zakładkę Moje zakupy.
Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu?
@belieef przywróciłam zakup z 01.07., ale to zamówienie było anulowane. Czy to o nie chodziło?
Chciałabym powrócić do jednego z zakupów który został przeze mnie Ukryty. Jak mogę to zrobić?