Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@jaceksix1 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z 2022 roku.
Dzień dobry, czy również mógłbym prosić o odkrycie moich zakupów z dnia 31.03.2023? Z góry dziękuję
Dzień dobry @gryzak193 na koncie, z którego piszesz nie ma takiego zakupu, ale przywróciłam go na drugim koncie, o którym pisałeś tutaj.
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, bardzo proszę o przywrócenie ukrytych dzisiaj zakupów ,chciałabym zmienić ocene sprzedajacego ,przez pomyłkę kliknęłam nie polecam, i usunęłam zakupy.
Pozdrawiam
@PawelMM2 dzisiejsze zakupy są widoczne w Twojej zakładce, nie widzę kiedy zakup został ukryty, więc podaj proszę datę zakupu, który ma zostać przywrócony albo nazwę przedmiotu.
Dziękuję za szybką chęć pomocy, problem już rozwiązany ,Allegro automatycznie przywróciło możliwość zmiany oceny przez mój błąd 🙂
Pozdrawiam
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@darybamian gotowe, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ostatniego mojego "ukrytego" zakupu - kliknęłam omyłkowo i teraz nie mogę go znaleźć, żeby go zwrócić!
O odkrycie zakupu trzeba poprosić nasze moderatorki @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie znaleźć zgubę?🙂
@franio10 przywróciłam ostatnio ukryty zakup, jeśli masz na myśli wcześniejszy zakup, to poda proszę jego datę lub jaki to przedmiot.
Uprzejmie proszę o przywrócenie w miarę możliwości moich wszystkich ukrytych zakupów.
@k3pa93 bardzo proszę, przywróciłam Twoje ukryte zamówienia do zakładki.
Bardzo proszę o przywrocenie ukrytych zakupow od dwoch sprzedawcow
1. Mega-okazja2015
2. Fruitilandia_pl
@padzulasek gotowe, te zamówienia są już ponownie dostępne w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie moich zakupów z dnia 14 lutego 2023
Dziękuję
@rafaldudra przywróciłam do Twojej zakładki zamówienie z tego dnia.
Poproszę o przywrócenie Ukrytego zakupu z dnia 3 kwiecień.
@kumader bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
dziękuję!