Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Agent555 tak jak napisałam już nie jest to możliwe, owszem kiedyś miałam taką możliwość, teraz potrzebuję od Ciebie numer ofert, zamówień albo daty zakupu, aby przywrócić zamówienia.
@la-nika na spokojnie, złość w niczym nie pomoże.
Nie podam danych o które poprosiłam bo ich nie znam.
@Agent555 ja się wcale nie złoszczę 🙂 Przykro mi, że nie mogę Ci pomóc, ale bez tych informacji nie odnajdę zakupów na których Ci zależy.
Prosze o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:105309525 Przywróciłam ukryte zakupy na Twoim koncie.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Aneta9w Na tym koncie nie ma ukrytych zakupów. Czy na pewno o nie chodzi?
tak, ukryłam zakup z poniedziałku i chcę go zwrócić.
@Aneta9w Zakupy przywrócone 🙂
Witam czy można przywrócić historię zakupów,która została ukryta dzisiaj?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@MarcinGrudziak przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
Witam - proszę o przywrócenie zakupów z końca września - skasowałem na tel 🙈
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu kołdry z dnia 3 października. Dziękuję 🙂
@Client:35430399 bardzo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
"Witam. Usunąłem historię zakupów, czy można listę zakupów odzyskać. Pozdrawiam @w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@dareczekpal przykro mi, ale obecnie nie mogę grupowo przywrócić zakupów do Twojej zakładki. Przywróciłam wszystkie z września, jeśli potrzebujesz pilne jakiegoś starszego zakupu, podaj proszę numer zamówienia, oferty lub datę zakupu, abym mogła go dla Ciebie przywrócić.
Gdy tylko będę mogła przywrócić wszystkie Twoje zakupy, dam znać.
Witam. W dniu dzisiejszym przez przypadek ukryłam swoje zakupy. Bardzo proszę o przywrócenie. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:39494846 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
jak przywrocic ukryte zakupy do listy zakupow