Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam serdecznie, bardzo proszę o "od ukrycie" oferty z lampką nocną kaczka gumowa. Muszę dokonać reklamacji. Dziękuję bardzo i pozdrawiam 💗
Hej @afizyczka! Czy możesz napisać mniej więcej kiedy kupiłaś tę lampkę? Cofnęłam się w Twoich zakupach do maja 2023 i nie mogę jej znaleźć 🙂
Bardzo proszę administrację o przywrócenie u mnie ukrytego zakupu.
Pozdrawiam
Chodzi o zakup z dnia 8.11.2023
@Gomia Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Super bardzo dziękuję 😄
Zakup nr. 15230698793
@miki796 kiedy mniej więcej dokonałeś tego zakupu?
Chce przywrócić ostani ukryty zakup- licytacja a następnie go anulować
@Client:34695390 Na koncie, z którego piszesz, nie widzę żadnego ukrytego zakupu z tego roku.
Witam kupiłam przedmiot który anulowałam ukryłam zakup ale sprzedający nie zwrócił mi pieniędzy, zakupiłam drugi raz ten przedmiot upewniając się że będzie pasował do kuchenki jednak nie odebrałam go celowo ponieważ ze strony sprzedającego nie było odzewu a propos zwory środków. Chcę przywrócić zakup z ukrytych, czajnik. Plus założyłam już jedna dyskusje a tu chce założyć drugą, bo 140 zł na drodze nie leży. A sprzedający się nie kwapi do zwrotu środków
@zakapslowana proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Witam,proszę o przywrócenie jednego z dwóch ukrytych zakupów. Chodzi o słuchawki bezprzewodowe. Vene86
Witam poproszę o przywrócenie dwóch ostatnich ukrytych zakupów. Jeden muszę zwrócić a jak ukryłem to nie ma jak.
Dziękuję i pozdrawiam
@pawelekda Cześć 🙂 Oczywiście, zakupy przywrócone
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu? Również muszę zwrócić jeden z nich.
@dawid950101 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień Dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupy z tamtego miesiąca albo tego bo już nie pamiętam
Dzień dobry @PixelGames! Gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.