Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam proszę o odkrycie ukrytych zakupów portfel i t-shirt chce zrezygnować z zakupu
Kubek i t-shirt
@anna2c Są przywrócone 🙂
Dzień dobry. Przypadkowo kliknelam ukryj zakup. Nie mogę znaleźć jak go przywrócić. Chodzi o zakup z 21.12.2023 meinl bongosy. Możecie go przywrócić?
@mindyou Jasne 🙂 Jest już przywrócony.
Ukryłem zakupy i teraz nie mogę ich zwrócić. Czy jest możliwość ich odkrycia?
@Nygus7 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z ostatniegom miesiąca. Mam nadzieję, że właśnie o nie chodziło.
Uprzejmie proszę o przywrócenie w miarę możliwości moich ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca
Proszę mi przywrócić ukryty zakupNr aukcji 15085636468 , data zakończenia aukcji to 3.02.2024 21:28
Nr aukcji 15085636468 , data zakończenia aukcji to 3.02.2024 21:28
dlaczego nie widzę wszystkich moich zakupów?
bo zalogowałeś się na inne konto albo je poukrywałeś
Prosze o przywrócenie ukrytych i usuniętych zakupów z zakładki Moje zakupy z allegro. Dziekuje
@GameBoySeller proszę! Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, poproszę o odkrycie mojego zakupu "Obrotowy uchwyt robot na smartfona do nagrywania"
@damianos77 Cześć przywrócone 🙂
Czy mozna przywrócić ukryty ostatnio zakup?
@Client:47813410 Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, prosze o przywrócenie ukrytego zakupu w celu zwrotu. Zakup z dnia 6.02.2024