Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@szymon-rec proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Chodzi o wszystkie zakupy
15-19 grudnia br:)
@krgromada zakupy z tego okresu są widoczne w zakładce.
Proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów.
Około 20 stycznia 2024 Zakup roweru Engwey E 26 od EngweOfficial
14347626724 | Rower Elektryczny ENGWE E26 ST 48V16Ah 250W 140KM | 2024-01-19T09:36:29Z | 1 | 5719.0 | EngweOfficial |
Chodzi o to że wylogowało mi się alegro a jak na nowo się zalogowałem to nic nie ma
@Client:108872522 To w ten sposób nie działa. Wylogowanie nie powoduje usunięcia danych konta. Napisz do nas w tej sprawie przez formularz.
Proszę o przywrócenie zakupów "ukrytych" z ostatnich 2 miesięcy. Dziękuję bardzo.
Witam, poproszę również o przywrócenie ostatniego zakupu na mojej liście chyba z 12 marca.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
@DarekG590 Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry,
czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu, dot. Plecak antykradzieżowy Pacsafe MetrosafeX 13" (13913207878)?
Chodzi mi o wszystkie usunięte zakupy
@wb1962 wszystkie możliwe do przywrócenia zakupy są już widoczne na Twoim koncie
Archiwalne zakupy możesz pobrać zgodnie z instrukcją https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/rodo-jak-mozesz-pobrac-swoje-dane-os...
Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Witam.Wejde w pocztę e-mail i zrobię zrzut ekranu tego zakupu i sprzedawcy
Nie mogę wkleić tu Pani zrzutu ekranu zakupu
Telefon Huawei 30 pro zakupiłem 18-05-24 o godzinę 03-12 w nocy od Sprzedawcy " Tele - Mobile "
Może bym przesłał zamówienie na Pani Mesenger - WatsAp, Najlepiej też i TELEGRAM
Podam Pani swoje dane[edycja]
Może Pani skontaktuje się z tym sprzedawcą. Mam i podam numer telefonu firmy [edycja]
Może on coś Pani powie . Odesłał bym mu telefon paczką, ale nie wiem czy on dokona zwrotu do banku . Bo zakup zapłacony przez bank
Pozdrawia ,i proszę o pomoc Panią
Adam
@a_adam38 nie bardzo rozumiem w jakim celu miałabym się skontaktować z tym sprzedającym? Nie podawaj też proszę danych osobowych na publicznym forum.
W tej chwili ten telefon jest u Ciebie i powinieneś go wysłać do sprzedającego, to zamówienie znajdziesz w zakładce Moje zakupy, wejdź w szczegóły zwrotu, znajdziesz tam kod do nadania przesyłki zwrotnej do sprzedającego.