Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, proszę o przewrócenie zakupu z wczoraj "Mleczko do ciała La Sultane de Saba"
@Client:93950602 Jest przywrócony 🙂
Proszę o przywrócenie listy zakupów w zakładce [ukryj zakupy] z trzech m-cy. Dziękuję.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:108395258 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce Moje zakupy.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ poproszę o odkrycie zakupu
@damianos77 Przywróciłam wszystkie zakupy z maja — jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać. 🙂
Witam. Kupiłem telefon Huawei P30 pro. Odebrałem z paczkomatu. Mijają 2 dni - patrzę w moje zakupy , a tam nie ma kupionego telefonu .I nie mogę kliknąć na " zwróć zakup" .
Sprzedawca mówi żebym sam załatwił sprawę z pomocą allegro. Dzwonienia 5 razy do allegro, mowią że oddzwonią do mnie. No i zero oddzwaniania Allegro 😞 😞. Zaraz minie termin zwrotu towaru. Pomóżcie mi
Nie masz zakupu, nie ukryłeś: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Moge prosic o przywrocenie ukrytego dzies zakupu? Kliknelam przez przypadek
@phebda021 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Prosze o przywrocenie zakupow z okresu IV-VIII.2022
@Patrycja 1000 gotowe, przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z tego okresu.
Witam czy moglbym prosic o przywrocenie ukrytych zakupow na moim profilu?
@danmiel Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z grudnia.
dzien dobry ukrylem zakup i nie mam mozliwosci anulowania prosze o przywrocenie mojej listy zakupow
@_HolaOla_ ależ zapraszam 🙂
@rico305 O jaki zakup dokładnie chodzi? Na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma ukrytych zakupów.
@pinsplash Dzięki!
Witam. Proszę o przywrócenie zakupów, chodzi mi o zakup z 23.05
konkretnie o zakup 6x pellet waniliowy za sklepu Kameleon_Tarnów @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_