Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam
Proszę o mozliwość przywrócenia ukrytych moich zakupów.Potrzebuję zrobić zwrot a niestety usunąłem.
@kukiz30 Przywrciłam do Twojej zakładki wszystkie zakupy z listopada. Mam nadzieję, że chodzi o któryś z nich.
Jak przywrocic ukryte zakupy ?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@mlodybednarz19 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Dziękuję bardzo.
Chciałabym przywrócić zakupy z dnia 25 i 26 styczeń 2024.
@mlodybednarz19 Zakupy z 25 i 26 stycznia są widoczne na Twoim koncie w zakładce Kupione. 🙂
Witam w 2023 roku kupiłem dwie lampy solarne zewnętrzne i jedna z nich już w listopadzie ubiegłego roku się zepsuła jak mogę znaleźć transakcje ponieważ zniknęła z historii zakupów. Pozdrawiam
@sebas1976 przywróciłam Twoje zakupy z 2023 roku, znajdziesz je tutaj.
Wcześniej wszystkie zakupy po zakończeniu wysyłałem do "ukrycia". Teraz chciałbym je WSZYDTKIE odkryć, aby np. mieć dowód, że przemiot (który chcę teraz sprzedać, bo już mi nie jest potrzebny, albo kupiłem lepszy lub nowszy model) był zakupiony ponad pół roku temu. Bo paragonów czy rachunków niestety nie zachowałem.
Sam nie odkryjesz ,ale wystarczy o to poprosić nasze moderatorki ,które w wolnej chwili zrobią to dla Ciebie. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie?
@giroscop Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Bardzo dziękuję - muszę przerobić te "odkryte" ostatnie pół roku, a propos - jakbym kiedyś poprosił o inne okresy to byłoby to możliwe - podobno archiwum Allegro jest od 2012 r ?
Skasowałam zakup dwóch kubeczków z porcelany z zaparzaczemNie mam w zakładce kupione.Zakup zrobiony dzisiaj i od razu opłacony Możesz mi to przywrócić
@jolinka559 To zamówienie jest widoczne w zakładce.
Dzień dobry, czy można rownież odblokować ukryty zakup koszulki od sprzedawcy hipanda? Dziękuję bardzo
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie mojego zakupu z licytacji....