Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzien dobry , można przywrócić ukryty zakup ? kliknąłem nie ten przedmiot w ukryte. Były tam przedmioty ; eveline cosmetics serum shot kuracja multipeptydy i bronzer w kremie eveline cosmetics choco glamour
@ZdzinioZ bardzo proszę, przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki, ale płatność za nie jest anulowana.
Witam, ostatnio przypadkowo ukryłem zakup perfum z dnia 17.02 czy mógł bym prosić o przywrócenie tego zakupu do mojej listy?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam!
Przez przypadek ukryłem wszystkie swoje wcześniejsze zakupy w zakładce Moje zakupy. Jak je odzyskać?
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam
Nie mogę zobaczyć moich zakupów.
@Client:74998089 ukryłeś część swoich zakupów, dlatego nie są widoczne, czy chcesz abym je przywróciła do Twojej zakładki?
witam, prosze o przywrócenie mi zakupu: Słuchawki bezprzewodowe dokanałowe Lenovo LP75.
Pozdrawiam
@kamileczek60 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień Dobry. Czy też bym mógł poprosić o przywrócenie wszystkich ukrytych moich zakupów. Dziękuję i Pozdrawiam
@MacGaveR89 Cześć. 🙂 Jasne, bardzo proszę. Przywrócone 🙂
Witam czy mogę prosić o przywrócenie z ukrytych ( chodzi o głośniki )
@Client:119453001 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
hej! czy moge prosic o uwidocznienie mojego ostatniego zakupu? perfumy
@zuziczeq bardzo proszę, gotowe. Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
mogę prosić o odkrycie ukrytych zakupów z dnia 18.02.2024. dziękuje
@renfild bardzo proszę, gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Prowze o przywrocenie ukrytego zakupu z grudnia 2023 - JBL VIBE200TWS