Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@maras165 Przywróciłam zamówienie do Pańskiej zakładki.
Czy może ktoś przywrócić zakupy ukryte ? Plyta glowna i procesor od tego samego sprzedawcy
@Blassse proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów, dziękuję. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@MS_TEAM13 przywróciłam Twoje ukryte zakupy z roku 2024, jeśli potrzebujesz starszych zamówień, poproszę o informację, których konkretnie.
Dzień dobry,
proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych moich zakupów.
Dzień dobry @grzes7779! Proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce Moje zakupy.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu...przez pomyłkę ukryłam zakup a muszę go opłacić...
@zimna_5 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
Witam, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 21.05.2024 dzięki!!!
@remex Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie zakupu zamek schowka Volkswagen garbus zakupiony okolice lutego 2024r @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziękuję
@login117 Przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki.
jak anulować nieopłacony zakup i ukryty nie widzę go pomocy
jest tu ktoś
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ - pomóżcie zbłąkanej istocie 🙂
@ADAADA odpuść sobie , sam się anuluje po 7 dniach , otrzymasz stosowną wiadomość e- mail
@ADAADA przywróciłam ten zakup, ale tak jak napisał @mdrogeria, nieopłacone zamówienie zostanie automatycznie anulowane po 7 dniach.
Dzień dobry. Proszę otworzyć mój ukryty zakup z 23.05.24