Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziekuję za ostatnią pomoc i proszę o przywrócenie jeszcze jednego zakupu z wczoraj ryba paletka od jakama czy coś takiego, dziękuję i pozdrawiam serdecznie 🙂 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@le-ch bardzo proszę, przywróciłam już tę ofertę do Twojej zakładki.
Dzień dobry
czy mógłbym prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów? A najbardziej mi zależy na tych z 2022
@mircio26 przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy.
Dzień dobry
Jest jakiś sposób na odzyskanie ukrytego zakupu.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie ?
Dzień dobry @DeadPowerPoison! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dziękuję
Jak mogę przywrócić ukryty zakup ?
@Client:101714702 przywróciłam już zakup z dziś do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczny.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z czerwca i maja bieżącego roku @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@michalus8 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Chciałabym przywrócić ukryte zakupy
Trzeba napisać o jakie chodzi lub zakres dat transakcji. Potem należy poprosić i wcisnąć zielony napis "OZNACZ MODERATORÓW".
Tutaj mam to napisać?
@Client:33971633 O jakie zakupy chodzi? Powiedz chociaż, z jakiego miesiąca.
Chodzi o zakupy od 01.11.2023 do dziś
@Client:33971633 Na koncie, z którego piszesz, nie ma takich zakupów. Pierwszy zakup z tego konta jest z marca 2024.
Być może zakupy, których szukasz, są na innym koncie?
Dzien dobry
kupilem kilka rzeczy i niestety mam problem dzis przyszly przesylki a ja ich nie widze w moim allegero - prosze o pomoc]pzdr
przemek grabda
Prim_1
Może niechcąco ukryłeś sobie zakupy .