Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kura8625 to całkowite ukrycie zakupu z listy moje zakupy
Tak
@kura8625 Na Twoim koncie nie ma ukrytych zakupów.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie. Dziękuję.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@Client:110944380@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@kamooshek Proszę bardzo, gotowe!
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@papcio1987 Proszę bardzo, gotowe!
chciałbym zobaczyć listę moich zakupów od czerwca 2023
@afryka6 W zakładce "moje zakupy" wyświetlamy zamówienia z ostatnich 2 lat. Nie miałeś żadnych ukrytych zakupów w tym okresie.
Chce przywrócić zakupy ukryte z listopada i grudnia 2023
@Client:45765105 Proszę bardzo, gotowe!
Bardzo proszę o przywrócenie z ukrytych ofert zakupu z dnia 26.09.2024r. RURA POLE DANCE DO TAŃCA RURKA OBROTOWO-STATYCZNA REGULOWANA. (16489716549)
@zimna_5 Proszę bardzo, gotowe.
Witam serdecznie, proszę o przywrócenie kupionego Samsunga S21FE
@maru9 Pamiętasz mniej więcej, z jakiego okresu pochodzi ten zakup?
z listy opłaconego zamówień użyłem funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@AleXxx_777 trzeba napisać który zakup i ładnie poprosić @_HolaOla_ 😄
@AleXxx_777 napisz proszę o które ukryte zamówienie chodzi? Może być nazwa przedmiotu lub data zakupu.
Bardzo proszę przewrócić ukryty zakup, Kołowrotek Shimano Stradic FL 4000. Nie mogę złożyć reklamacji @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @Client:110944380 @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@AleXxx_777 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.