Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu. Chcę go anulować.
@KaroloShop zakup przywrócony, znajdziesz go w zakłądce Kupione, przesyłka została już do Ciebie nadana, dlatego nie będziesz miał opcji anulowania, ale możesz zwrócić produkt, poinformuj Sprzedającego np. mailowo, że rezygnujesz z zakupu.
proszę o przywrócenie mojej listy zakupów, przez przypadek usunełam kilka pozycji........;)
@Client:46867730 Przywróciłam ukryty zakup 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@jakubkujawa gotowe, zakupy przywrócone, znajdziesz je w zakładce Kupione 🙂
Witam. Proszę o pomoc. Przez pomyłkę ukryłam zakup i teraz nie mogę dokonac zwrotu. Proszę o przywrócenie.
@Wiolka929 gotowe! Zakupy przywrócone znajdziesz je tutaj.
Prosze o przywrocenie ukrytego zakupu z 16.04.2021
@Beciaa1993 widzę, że wszystkie zakupy są u Ciebie widoczne w zakładce, jeśli nie możesz znaleźć zakupu upewnij się czy jesteś zalogowana na odpowiednim koncie.
Tak jak w temacie, potrzebuje odkryć moje zakupy..... nie ma danego towaru i musze wybrać inny zakup i dopłacić.
@Martyna_1232 gotowe, zakupy przywócone, znajdziesz je w zakładce Kupione 🙂
Witam,
Przed chwilą ukryłem kilka zakupów - bardzo proszę o przywrócenie tych zakupów
chciałem to zrobić sam ale nie widzę takiej opcji
Pozdrawiam
Leszek
😂
@leszek19791 przywróciłam wszystkie zakupy z kwietnia znajdziesz je tutaj, czy te z marca również przywrócić?
Mam ten sam problem 😞 jak mogę napisać do moderatora aby przywrócił mój zakup bo nie ogarniam
Jak odzyskac ukryty aukcje
Proszę o nr oferty zakupu, który ukryłam. Jest to przyrząd do rozciągania kręgosłupa
Masz ten numer w mailu od Allegro otrzymanym po zakupie.