Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry czy moge poprosić również o przywrócenie moich ukrytych zakupów? Z góry dziekuje
@Client:45366948, jasne, gotowe.
Witam
proszę przywrócenie zakupu subwoofer denon
Dziękuje
Witam czy jest możliwość przywrócenia „ukrytych zakupów” na moim koncie. Jeżeli tak prosiłbym o przywrócenie wszystkich
@Client:103883855 wszystkie zakupy zostały przywrócone i zobaczysz je ponownie tutaj.
Hej, czy również mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów? Z góry dziękuję
@haneczka442 oczywiście 🙂 Bardzo proszę, zobaczysz je ponownie tutaj.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu. Data zakupu 20.12.2021
Dziękuję!
Witam, czy moge również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
Proszę o przywrócnie zakupów 😉
Dziękuję
Czy mogę prosić o przywrócenie anulowanej aukcji z dnia 04.12.2021?
@albi22_s Przywrócona 🙂
Dziękuję za błyskawiczną reakcję. Obawiam się, że zdublowałem prośbę. W jaki sposób można skontaktować się Moderatorem poza społecznością aby omówić kwestie, o których lepiej nie pisać na otwartym forum?
@_HolaOla_ dalej nie widzę zakupu który ukryłem w styczniu 2022
@_HolaOla_ @nat_not możecie to zmienić?
@_HolaOla_ @nat_not mogłybyście przewrócić mój zakup z dnia 05.01.2022 PLZ
Witam czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu mata masującą . Pozdrawiam
@MGuziu Cześć. Zakup został przywrócony 🙂
Hej, również przez przypadek ukryłem zakup… czy mogłabyś go przywrócić?
Witam czy mogę przywrócić zakup opaski grudnia tego roku? Chciałbym zwrócić opaskę, a była ukryta jako prezent
Witam, również przez przypadek usunąłem aukcję z zakupionym przedmiotem z listy w zakładce moje zakupy. Proszę o przywrócenie 🙂