Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Cyziu3 przywróciłam ostatni usunięty zakup. Daj proszę znać, czy o ten chodziło 🙂
proszę przywrócić ukryty zakup Ładny aparat Canon AV-1 (10837953868)
@geogka zakup znajdziesz na swoim koncie
Witam . Proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu.
Użyłam funkcji przez pomyłkę .
Z góry dziękuję.
@ziele831 oczywiście, zakup przywrócony
i chciałbym go zwrócić ale zakup kupiłem i nie widzę jak to zrobić?
@kapucha_wodz gotowe, zakup odkryty. Znajdziesz go tutaj 🙂 Poinformuj Sprzedającego, że chciałbyś zwrócić przedmiot. Przy zamówieniu kliknij [szczegóły zakupu], a następnie [zwróć zakup], aby przejść do formularza zwrotu.
Ukryte zakupy na allegro. jak przywrócić?
@Client:83849480 możesz poprosić o to na Gadane 🙂 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy, znajdziesz je na swoim koncie
Bardzo prosiłbym o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów 🙂
@kordian_bsnt ukryte zakupy zostały przywrócone 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów na.allegro.Z ostatnich 30 dni. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
@Client:66154088 zakupy z ostatnich 30 dni zostały przywrócone 🙂
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia wczorajszego?
pozdrawiam
@jan65 oczywiście, zakup został przywrócony
Chciałbym, cofnąć ukrycie dzisiejszego zamówienia i chciałbym sie dowiedzieć czy w przyszłosci sam moge to robic
@owczarek32 zamówienie odkryte. Samodzielnie nie masz możliwości, aby to zrobić. Polecamy się na Gadane 🙂
Prosze o przywrócenie ukrtego zakupu sandaly 4g
@lzoladek zakup jest widoczny na Twoim koncie
Proszę o przywrócenie zakupów z dnia 1-2.06.2021 po naciśnięciu zakładki "ukryj zakupy"