Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Lukasz_Demczuk widzę, że Twoje zakupy zostały już przywrócone i wszystkie z września zobaczysz tutaj 🙂
Prosze o przywrocenie moich wszystkich ukrytych zakupów.
@kidziunia18 Gotowe, wszystkie ukryte zakupy zostały przywrócone 🙂
Jak odblokować ukryte zakupy
@Client:102025018 Cześć, Twój zakup został przywrócony. Znajdziesz go w zakładce Kupione 🙂
@Client:91128047 Możesz to zgłosić na przykład tutaj, na Gadane 🙂 Przywróciłam już Twoje zakupy.
Zakupiłem telefon w prezencie dla żony, i od razu ukryłem zakup, żeby się nie dowiedziała. Jednak teraz nie mam możliwości opłacenia go.. nawet po wciśnięciu przycisku "Przejdź do płatności" z maila nie ma takiej możliwośc..
No i się nie dowie, porządnie ukryłeś🤣 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@danielek_art przywróciłam go do tej zakładki możesz go opłacić i ukryć ponownie 🙂
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ moderatorzy przywrócą Twój zakup , zaczekaj .
justyna2030 witam prosze o przywrocenie zakupow z ostatnich 2 tyg
@justyna2030 Cześć. Oczywiście, zakupy zostały przywrócone 🙂
Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu ? Dziękuję.
@mac0612 Cześć. Jasne, już przywróciłam Twoje zakupy 🙂
Witam, mam problem z przywróceniem zakupów, ponieważ wczoraj wybrałam opcje ,,ukryj zakup" i dzisiaj chciałam te zakupy przywrócić ale niestety nie udało mi się ich znaleźć. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Bartipe Cześć! Nie ma możliwości samodzielnego przywrócenia zakupów. W takich przypadkach możesz to zgłaszać do nas, na Gadane - pomożemy. Odkryłam już Twoje zakupy i znajdziesz je na swoim koncie 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosze o przywrócenie ukrytego zakupu z 28.09.2021 na moim koncie
@Client:48122362 Oczywiście, zakup został przywrócony. Znajdziesz go na swoim koncie 🙂
dziekuje