Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@czarnyantonio Gotowe.
Przez przypadek dałam ukryj zakup czy mogę go jakoś odzyskać? Zamówienie było 11.10.2021
@natalcia-n6 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Poproszę o odkrycie moich zakupów
@grzegorzolender1 Gotowe, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki Kupione.
proszę o "odkrycie" mojego dzisiejszego zakupu, ukryłem go zaraz po transakcji i widzę, że nawet mail o zakupie do mnie nie dotarł.
@jurekuc Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione, ale jeśli chodzi o wiadomość mailową z podsumowaniem to powinna normalnie do Ciebie dotrzec, dlatego sprawdź proszę dokładnie wszystkie foldery, szczególnie Spam, Powiadomienia i Inne.
Witam .Proszę o przywrócenie usunietego zakupu https://t.allegro.pl/oferta/krotkofalowka-radiotelefon-baofeng-bf-t17-zasieg-10868488378?utm_source=...
z dnia 11 października 2021
@Wojtexj23 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Dzień dobry,
Poproszę o odkrycie zakupu od mobilepart w październiku
@autoryzowanys gotowe! Zobaczysz swój zakup ponownie tutaj 🙂
Witam, poproszę o odkrycie zakupu z dnia 13 października 2021
Witam proszę odblokować ukryty zakup z dnia 15 października 2021
@Bocian1911 gotowe 🙂 Zobaczysz swój zakup ponownie tutaj.
Dzień dobry. Czy jest możliwość przywrócenia ukrytego zakupu (dotyczy telefonu pewnej firmy;)). Miał on miejsce między marcem a majem tego roku. Potrzebny jest mi kontakt ze sprzedającym. Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie.
@BANAN_K19 oczywiście, żaden problem 🙂 Przywróciłam ten zakup, zobaczysz go ponownie tutaj. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia! 🌞
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
bardzo proszę o odkrycie zakupu, który ukryłam przez pomyłkę...
bedzie to zakup od sprzedawcy LAV MAG, z przed kilku dni. Z góry dziękuje
@Client:51480734 gotowe, zobaczysz swój zakup ponownie w tej zakładce 🙂
Proszę o przywrócenie usuniętego zakupy który był anulowany, jeśli jest taka możliwość. Pozdrawiam