Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Otrzymałeś odpowiedź? Jak można przywrócić ukryty zakup.? Dziękuję
@Client:103135452, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Wskaż, o który zakup chodzi, chętnie Ci pomogę. 🙂
Dzień dobry. Usunąłem przez przypadek swoje zakupy( wcisnelem "ukryj") od 16 listopada. Proszę dodać moje zakupy z powrotem, żeby były widoczne i ja mogłem skończyć swoje zakupy. Z góry dziękuję.Client:44690435
Tylko one mają moc odkrycia twoich zakupów @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomóżcie .
@Client:44690435 Chętnie pomogę, ale na Twoim koncie nie ma ukrytych zamówień.
Witam, czy można przywrócić ukryty zakup BAWEŁNIANA PIŻAMA MĘSKA SPODENKI KOSZULKA 2XL (10619693887)
@_HolaOla_ , @nat_not , @cloudcloud
Poproszę o przywrócenie dwóch ostatnich zakupów, czyli piżam. Dzięki!
@web00 Oczywiście, piżamy wróciły do zakładki Moje zakupy 🙂
Proszę o przywrócenie mojego zamówienia
ac45bd95-47e4-11ec-b369-0391e95fecb8
Dziękuję.
Witam. Przez przypadek ukryłam zakup .jak mogę je przywrócić?
@andrew09_de Cześć 🙂 Wszystkie zakupy na Twoim koncie są odkryte. Znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
chciałbym przywrócić ukryte zakupy z dzisiaj??
@Red7bull Cześć. Przywróciłam ukryte zakupy z 22 listopada, znajdziesz je w zakładce Kupione 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam. Czy można przywrócić ukryte zakupy z tego miesiąca ?
@Client:59665563 Cześć. Przywróciłam zakupy z listopada, znajdziesz je na swoim koncie.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Myślałam że pojawi się w jakiejś zakładce ukryte, a ono całkowicie mi zniknęło.
Owo zamówienie było również anulowane, bo zrobiłam je przez pomyłkę i chcialam się zapytać, kiedy dostałabym zwrot środków na konto?
@Client:84653629 Cześć. Przywróciłam Twój zakup. Znajdziesz go tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione. Informujemy o tym, że zostanie on trwale ukryty, na Allegro nie ma zakładki "ukryte".
Zwrot środków został zlecony wczoraj, zatem do końca jutrzejszego dnia powinien zaksięgować się na Twoim koncie.
Witam, potrzebuje przywrócić wszystkie ukryte transakcje na moim koncie. Jak mogę to zrobić?