Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam proszę o przywrocenie moich ukrytych zakupow z bieżącego miesąca. Z góry dziękuje.
@keniak9412 Przywróciłam oferty do Twoich zakładek.
Witam prosze o przwyrocenie ostatnich 3 aukcji poniewaz omyłkowo usunalem je z zakladki moje zakupy
@komar171 Cześć. Twoje zakupy są widoczne, znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Proszę o przywrócenie wszystkich zakupów 😊
@Client:38261030 Oczywiście. Wszystkie zakupy zostały przywrócone 🙂
Dzień dobry,
czy mogłabym prosić o odkrycie zakupu: BADURA Pasek damski sk. 4 PBD-4-A-105-8600 Green
Z góry bardzo dziękuje 🙂
@Client:67422463 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów od 10 grudnia 2021. Naszyjnik męski krotki
@Client:81164979 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Proszę o pomoc moderatora w przywróceniu mojego zakupu do listy zakupów. Niestety ukryłam go, a kupione buty okazały się za małe. Zakup z tego tygodnia buty Air max.
Dzień dobry czy mogłabym prosić o przywrócenie do zakładki kupione ukrytych zakupów dwóch szlafroków?
@justyna_669 Jasne, gotowe. Oba zakupy są już przywrócone. Spokojnych Świąt 🎅
Proszę o przywrócenie mi zakupu klawiatury no chce zrobić zwrot a niechcący ukryłam
@Client:54337021 Zakup przywrócony.
Witam,
Proszę i przywrocenie zakupów komin dwustronny i skarpetki.
@LongeRek89 Gotowe, zakup przywrócony.
Dobry wieczór, bardzo proszę o przywrócenie zakupu z listopada "Mechaniczna klawiatura podświetlana M550"
@bagieta323 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.