Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@maxaugust Gotowe, przywróciłam na Twoją listę zakupy z wczoraj.
@_HolaOla_ można prosić o przywrócenie w zakładce moje zakupy ukrytej przez przypadek sprzedaży , ukryłam ją wczoraj (14,03,2021)
@kamkre31 Oczywiście, już zrobione.
Dziękuję bardzo 🙂
Witam,
Usunełam/ukryłam zakupiony towar - niestety jestem zmuszona zwrócić produkt przez allegro ale nie wiem jak cofnąć i czy jest możliwe ponowne pojawienie sie zakupionego towaru na liście?
😂
@mr_oma @_HolaOla_ @la_nika to już plaga , zróbcie coś z tym !!!
@mdrogeria A ja dodam Macka który nie widzi problemu ( @msniezek ) 😎
@izuss88 Napisz na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Zaraz Ci przywrócą.
Dzięki za pomoc!
Przepraszam za "spam", widzę że jest wiele tematów w tej kwestii - nie sprawdziłam 😕 szukałam jakiegokolwiek kontaktu.
Czy mogę prosić moderatora @mr_oma @_HolaOla_ @la_nika o cofnięcie zakupów z marca?
izuss88 cierpliwości , moderatorzy mają przerwę na kawę , odezwią się 😁
@izuss88, nie ma problemu - przywróciłam Twoje zakupy z marca. 🙂
Można prosić o przywrócenie zakupu z dnia 28.03.2021
Witam czy mogłaby pani przywrócić moje anulowane zakupy z 16.08.21.
@Client:40371814 Oczywiście, zakup przywrócony.
Dziękuję pięknie a pwoie mi pani co jeżeli jednej z tych rzeczy nie chce kupić a jakby te 3 rzeczy razem są żeby je opłacić ?
Chodzi o te czarne body, chciałabym kupić tylko spodnie i buty nie wiem jak kupić same te dwie rzeczy bez body
@Client:40371814 Niestety nie ma możliwości, aby rozdzielić płatności z wygranych licytacji. Musisz opłacić całe zamówienie.