Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam,
Usunełam/ukryłam zakupiony towar - niestety jestem zmuszona zwrócić produkt przez allegro ale nie wiem jak cofnąć i czy jest możliwe ponowne pojawienie sie zakupionego towaru na liście?
😂
@mr_oma @_HolaOla_ @la_nika to już plaga , zróbcie coś z tym !!!
@mdrogeria A ja dodam Macka który nie widzi problemu ( @msniezek ) 😎
@izuss88 Napisz na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Zaraz Ci przywrócą.
Dzięki za pomoc!
Przepraszam za "spam", widzę że jest wiele tematów w tej kwestii - nie sprawdziłam 😕 szukałam jakiegokolwiek kontaktu.
Czy mogę prosić moderatora @mr_oma @_HolaOla_ @la_nika o cofnięcie zakupów z marca?
izuss88 cierpliwości , moderatorzy mają przerwę na kawę , odezwią się 😁
@izuss88, nie ma problemu - przywróciłam Twoje zakupy z marca. 🙂
Można prosić o przywrócenie zakupu z dnia 28.03.2021
Witam czy mogłaby pani przywrócić moje anulowane zakupy z 16.08.21.
@Client:40371814 Oczywiście, zakup przywrócony.
Dziękuję pięknie a pwoie mi pani co jeżeli jednej z tych rzeczy nie chce kupić a jakby te 3 rzeczy razem są żeby je opłacić ?
Chodzi o te czarne body, chciałabym kupić tylko spodnie i buty nie wiem jak kupić same te dwie rzeczy bez body
@Client:40371814 Niestety nie ma możliwości, aby rozdzielić płatności z wygranych licytacji. Musisz opłacić całe zamówienie.
Wcześniej te rzeczy mogłam zapłacić osobno, po prostu niepotrzebnie je dodałam razem, nie ma możliwości teraz żeby jakkolwiek to rozdzielić? Skoro wcześniej była możliwość oplacenia osobno..nie kupię rzeczy w którą się nie zmieszczę ;((
Dzień dobry.
Przez przypadek ukrylem zakup butów Befado z 02.12.2020 r. Czy może któryś z moderatorow mi ją przywrócić ? Dzięki z góry.
@_Dominguez_ Zakup przywrócony na Twoją listę zakupów. Dobrego wieczoru!
czy można przywrócić ukryty porządek 29.03.2021