Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytych zakopow na moim koncie anucha813
@anucha812 Cześć 🙂 Wszystkie zakupy zostały przywrócone na tym koncie.
Jak przywróć do zakładki ukryte zakupy?
@deyna_88 Cześć. Nie masz możliwości samodzielnego przywrócenia ukrytych zakupów - możesz o to poprosić pracownika Allegro. Przywróciłam dla Ciebie wszystkie ukryte zakupy z marca. 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów na moim koncie od 01.01.2022
@Watch-Keeeper Przywróciłam oferty do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów dziękuję i pozdrawiam
@slodka1712 Przywrócone 🙂
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
@engarde Jasne, przywróciłam już zakupy do Twojej zakładki Kupione, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Witam. Ukryłam dzisiejszy zakup (tj.12.03.2022). Czy mogę prosić o jego przywrócenie? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:63211397 Oczywiście, przywróciłam już ten zakup, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Moje zakupy. Będzie już ponownie widoczny.
Dziękuję!
Witam chciałabym przywrócić anulowany zakup z dnia 13.03.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@pawel_matko Gotowe, zakup przywrócony do Twojej zakładki Kupione.
@kostas11 dziękuję!
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam
Bardzo proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych moich zamówień. Chwila nie uwagi i ukryłam kilka rzeczy przez przypadek
@Client:103358063 Gotowe, przywróciłam już ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy.
Ukrylam swoje dwa zakupy na allegro i nir mogę ich przywrócić
@Muffa3 Przywróciłam już oba zamówienia do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.