Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@zoom75 gotowe 🙂 Zobaczysz swoje zakupy ponownie w tej zakładce.
Proszę o zwrócenie mojego ostatniego zakupu bo zniknęły
@Client:106734356 na koncie, z którego piszesz nie ma żadnych zakupów ani na Allegro ani na Allegro Lokalnie, a samo konto zostało założone wczoraj, dlatego najprawdopodobniej zakupy, o których piszesz zostały zrobione na innym koncie.
Chciałabym przywrócić ukryte zakupy. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:43814301 gotowe 🙂 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie vwszystkich zakupów z zakładki moje zakupy.
@Client:87187465 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam, chciałbym przywrócić zakupy z 29.06 2022
@waldi6403 Przywrócone 🙂
Hej
Moze jakis moderator przywrocic ukryte zakupy
Dziekuje
@Tesciu99 Może 🙂 Przywrócone.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień Dobry,
Mam wielką prośbę o odkrycie zakupów (wszystkich), które ukryłem.
Użyłem opcji ukrycie, gdy miałem założony filtr na zakupach, których jeszcze nie oceniłem. Niestety, opcją nie nazywa się "usuń z listy zakupów" tylko ukryj.
Nazwą ta jest myląca, szczególnie jak korzysta się z serwisu mobilnie, gdzie jest ograniczona ilość miejsca na ekranie i z filtrów trzeba korzystać.
Pozdrawiam,
@Laserus90 Bardzo proszę, przywróciłam już wszystkie, ukryte zamówienia na Twoim koncie, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Moje zakupy.
Dzieki!
@Laserus90 Polecamy się na przyszłość i dobrego wieczoru 😉
Czy ktoś mi pomoże przywrócić zakupy z Ukrytych do Kupionych? PILNE, Dziękuję
@Client:103061579 gotowe, zobaczysz swoje zakupy ponownie w tej zakładce.
Czy mogę odzyskać dzisiejszy zakup w zakladce moje zakupy usunęłam przypadkiem.