Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Chciałbym żeby ktoś mi napisał jak moge cofnąć ukryte zakupy dlatego że syn zamawiał z mojego konta i płacił moją kartą a ja nie wiem za co
@Client:94198598 przywróciłam ukryte zakupy na Twoim koncie, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Witam chcę usunąć komentarz problem w tym że ukryłem już zakup i nie wiem co dalej.
Dzięki pozdrawiam.
@boleknielolek napisz proszę o który zakup chodzi? 🙂 Który mam przywrócić, abyś mógł usunąć ocenę. Może to być data zakupu, nazwa przedmiotu, login sprzedającego cokolwiek, co pozwoli go odnaleźć 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 13.07.22
@Client:106811710 bardzo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
czy ktoś potrafi przywrócić ukryte zakupy?
Tak potrafi, a ty potrafisz poprosić?: 😁 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
No oczywiście ze poproszę
@Client:92128664 Pstryk i światło , jedno czarodziejskie słowo , mówisz i masz .,
Czy mógłbym bym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
@Client:92128664 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z lutego.
Witam czy mógła by mi pani pomoc przywróć ukryty zakup przed wczoraj ?
@Client:104340472, z tego, co widzę, nie masz ukrytych zakupów. 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu?
@stasiowskil Jasne 🙂 Ostatni zakup został przywrócony
@Client:42891178 Jasne, przyróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy, więc jest już tam ponownie widoczne.