Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@KrzysiekGDW Cześć. 🙂 Przywróciłam Twoje ostatnie ukryte zamówienia 🙂
@ko_alka bardzo proszę o anulowanie zakupu z dnia 08.02.2023 jest to przez pomyłkę bardzo proszę o anulowanie zakupu
Witam, 19.12.2022 dokonałem zakupu za pobraniem i niechcący ukryłem ten zakup i teraz chcę mieć do niego dostęp. Bardzo proszę o pomoc
@mateuszQak Cześć. 🙂 Oczywiście, zakup został przywrócony
Bardzo proszę o anulowanie nieopłaconego (płatność w toku) zakupu z 03.02.2023 o godzenie 12:14
@mateuszQak płatność anulowana 👍
Proszę o anulowanie zakupu z dnia 08.02.2023
Bardzo proszę o anulowanie zakupu z dnia 08.02.2023 jest to pilne
@mateuszQak przykro mi, ale nie mamy możliwości anulowania zakupu w Twoim imieniu, jeśli sprzedający nie zaczął nadawać przesyłki, sam możesz anulować zakup w zakładce Moje zakupy, jeśli chcesz z niego zrezygnować wypełnij proszę formularz zwrotu dostępny w zakładce i skontaktuj się ze sprzedającym, aby nie nadawał przesyłki.
Witam,
Mogę prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów?
@martucha534 Cześć. 🙂 Zakupy zostały przywrócone
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy moge prosic o przywrócenie moich ukrytych zakupów od poczatku roku 2022. Pozdrawiam
@adrianbepe1 Oczywiście, zakupy przywrócone
Dzień dobry.
Mogę prosić o odkrycie zakupu modelu do składania (czołg)?
@Ruudyyy102 Cześć. 🙂 Gotowe, zakup przywrócony
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę moderatora o odkrycie ukrytych zakupów!
Dziękuję.
@wojzar6690 Cześć. 🙂 Wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone
Ukryłem zakup KULA do Kapieli XXL Wild Thing Bath Bomb cosmetics +grzebień z drzewa NEEM Soil & Earth, ponieważ kupowałem go na preznet.
Chciałam zwrócić produkt. Proszę o przywrócenie zakupu. Zwrot jest do dzisiaj.
@szklep Cześć 🙂 Zakupy zostały przywrócone
hej czy mógłbym prosić o przywrócenie ostatniego zakupu. Ukryłem a muszę zwrócić