Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję za odkrycie zakupu.
Jeszcze jedno pytanie ... istnieje możliwość odkrycia konwersacji ze sprzedawcą? Nie jestem pewien czy było wysyłane potwierdzenie zakupu droga elektroniczna a bardzo by mi się coś takiego przydało. Z góry dzięki za pomoc.
@XAlien123 przykro mi, ale nie mamy możliwości przywrócenia rozmowy w Centrum wiadomości. Wiadomości są przesyłane także na adres e-mail, więc być może tam będziesz mógł ją odnaleźć.
@Client:46320466 bardzo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam przez pomyłkę 17 lub 18 lutego ukryłem zakup który jest w toku, czy można go przywrócić lub czy dostanę powiadomienie z Allegro one że przesyłka jest do odbioru.
O odkrycie zakupu wystarczy poprosić nasze moderatorki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ one chętnie pomogą.
Dzięki
@mikeeepol przywróciłam zakup, jest ponownie widoczny w Twojej zakładce 🙂
Dzięki 👍
Dzień dobry, chciałabym przywrócić ukryty zakup zawierający dwie opaski Smart band
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@gosia201077 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
mogłby ktoś przywrócić Mi ukryty zakup butów? chciałem zwrócić jedna parę i niestety nie moge
@Client:33770924 W ostatnich miesiącach zakupiłeś kilka par butów i wszystkie te transakcje powinny być w tej chwili widoczne w Twojej zakładce.
teraz juz są! wczesniej niestety nie było!
Witam, mozna przywrocic ukryty zakup koszulek niespełna dwa tyg temu? Zamówiłem dwa komplety, jeden chce zwrócić.
@TomMat1540 zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Witam czy jest możliwość przywróceni mojego zakupu przez przypaked skasowałem
W takich przypadkach zaznacz i wywołaj nasze moderatorki ,tylko one to potrafią odnaleźć. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@pawelpa_87 jasne! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Jak się skontaktować z Moderatorem Allegro w kwestii przywrócenia ukrytych zakupów?