Jak mogę skontaktować się z infolinią bądź kurierem DHL przy dostawie allegro delivery? W aplikacji widzę, że kurier miał wydaną paczkę do dostarczenia do punktu, jednak do dnia dzisiejszego, przesyłka tam nie trafiła. Nad ranem trafiła do sortowni, a dziś podobnie była wydaną kurierowi. Niestety nadal nie dotarła do punktu odbioru. Na infolinii dhl nie przyjmują numeru przesyłki, a ich aplikacja nie śledzi przesyłek z allegro delivery.... W jaki sposób mogę wyjaśnić ta sprawę? Z kim mam rozmawiać?
@klaudiabor01 Z tego wynika, że paczka zostanie dostarczona jeszcze dzisiaj.
@N_Nitka28 Dzień Dobry. Czy mógłbym prosić o sprawdzenie paczki nr Allegro One Box, One Kurier A003A9LPY7. Wczoraj miała być dostarczona jednak jest adnotacja z późnych godzin wieczornych Awaria maszyny. Czy jest szansa na to że po prostu była przepełniona i dzisiaj ponownie zostanie podjęta próba doręczenia? Zamówienie nr 9c7fb311-d049-11f0-b581-e5dea02d5624 z konta koltat
@Halfrunt Sprawdzam to. Wrócę z odpowiedzią.
@Halfrunt W automacie były prowadzone prace serwisowe. Doradca już interweniuje w oddziale. Skontaktuje się z klientem mailowo.
@N_Nitka28 dziękuję ci bardzo. Z nim to trzeba po angielsku.
Mam problem ze swoją paczką. Już 5 dzień nie zmienia się status i jest w drodze. Można prosić o co z nią.
AD01HAR9B8
@JANUSZ-PALUCHA poprosiłam o interwencję w oddziale, skontaktujemy się z Tobą, gdy otrzymamy informacje na jej temat.
Dzień dobry, kurier nie odebrał przesyłki z punktu mimo dostarczenia przed godziną graniczną (dostarczenie o 13:50, godzina graniczna po 15), mam pytanie od klienta czy jutro dostanie przesyłkę a ja nie jestem w stanie się skontaktować z DHL - infolinia nie przyjmuje mi numeru paczki: AD01HB3PO1
@Client:61356923 skontaktowałam się z oddziałem w tej sprawie. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Prosiłbym również o informację, kiedy dostarczona zostanie paczka, klient przed chwilą zadzwonił, że paczka jest w drodze, ale ma informację, że dostarczona będzie w poniedziałek, nie sobotę - więc z powodu nie odebrania paczki do godzin granicznych nie dostanie jej na czas. Dziękuje
@Client:61356923 według danych w systemie powinna zostać jutro dostarczona do kupującego.
Dzień dobry, klient zgłosił że w żabka odmówiła przyjęcia produktu z numerem: AD01JBIGM9 czy mogę prosić o informacje czemu tak się stało, czy będzie ponowna próba doręczenia do tego punktu ? Jak tak to kiedy ? Pozdrawiam
Dostałem informację, że w poniedziałek powinna nastąpić kolejna próba dostawy.
Czy punkt nie jest zamknięty? Np. przerwa urlopowa, albo po prostu nie dowieźli, kurier nie zdałża